• przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Ojoj [83.24.250.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=t0no2-ezgeQ

Co myśliicie?
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    Dziękuje ci za zamieszczenie linka z podanym materiałem, dzięki tej dogłębnej analizie będę mógł zejść „z hak” i wystawić wszystkie akcje w poniedziałek na sprzedaż, co pozwoli mi uratować choć trochę kapitału… . A tak na poważnie, zamieszczanie filmiku ze znanym już patostremerem, nie świadczy o tobie Ojojusiu najlepiej. Patus który tworzy ten materiał należy do pokolenia które unika ciężkiej pracy i marzy o tym aby być youtuberem czy jakimś tam influencerem, jedyne co potrafi to pierd… bez namysłu do kamerki, ma psychikę dziecka ze szkoły, przy czym jest najbardziej wyszczekany z całej klasy. A że oglądający są mniej wyszczekani, to bezpośrednio powoduję że ON pierd… do kamerki a reszta go słucha, nie na odwrót. Używając przykładu sekt, to on jako GURU będzie ruchał a ty co najwyżej sobie popatrzysz… .To że swój bezcenny czas który otrzymałeś pojawiając się na świecie tracisz na spędzanie na oglądaniu w internetach Patusów to jedno, ale chyba najgorsze jest to w tym, że myślisz że ktoś to kupi… , i sprzeda za te 6 zł. A że mam dziś fajny poranek to wyjaśnię ci kilka kwestii. Po pierwsze filmik ten pokazuje tylko indolencje autora, brak merytorycznego przygotowania do posługiwaniami się przez z niego danymi oraz nacechowaną z góry dążność do manipulacji. Dlaczego pytasz?. Ponieważ tworzenie materiału który ma ocenić działania Prezesa na przestrzeni lat tj. co mówił wtedy a co jest dziś to znak że autor, tak jak i ty nie rozumiecie czym jest biznes, czyli szeroko rozumiane prowadzenie działalności gospodarczej. Dlatego radzę ci założyć jakiś interes i będziesz wiedział że plany to JEDNO a ŻYCIE to drugie. I teraz się skup Ojejusiu i wytęż swoje szare komórki (jeżeli je posiadasz), które dał ci STWÓRCA lub EWOLUCJA (jak wolisz). Gdy Patus się podśmiewa z tego że prezes mówił że nie będzie lokalizacji na Chiny a jednak się pojawiła, to jest tak jakbyś założył warzywniaka, zaczął sprzedawać tylko marchewkę i ogórki, po czym słusznie doszedłbyś do wniosku że ludzie pytają również o pomidory… , i trzeba zacząć również sprzedawać te pomidory. Rozumiesz już. Dalej Patusowi mylą się pojęcia wydawca/inwestor, nie zna kwot całej produkcji, podaje fałszywe dane o 2,5 miliona euro które zgarną od inwestorów, nie wie że gra również będzie wydana na konsole i wiele innych… . Za to popełnia jako klasyczny DZBAN błąd metodologiczny próbując przy tym możliwie wyliczyć możliwą sprzedaż używając to tego jedynie danych sprzedażowych z platformy STEAM. Tak jakby nie docierało do niego ( gdy piszą do niego jego wyznawcy że również gra wychodzi na konsole).Trzeba mu oddać że przy tym sygnalizuje oglądającemu że te wyliczenia są z dupy. I tu mała dygresja – wśród jego widowni pojawiają się ludzie z szeroko rozumianego świata gamedevu, najpewniej obecnie pracujący jak już ci którzy opuścili burtę… . Czyli tacy którzy wyładowują swoje frustracje z pracy i tacy którzy już tej pracy nie mają, szukają jej, ale na nich tylko czeka taśma produkcyjna… . Branża gamingu się zwija i takich wariatów jak nasz były scenarzysta będzie cała masa, więc HEJT jako zjawisko, będzie coraz większym problem dla prawidłowego ocenienia praz akcjonariuszy czy dana gra jest dobra i czy sprzeda się w sposób zadawalający. Trzeba jednak temu Patusowi oddać jedno i to jest jedyny fragment który jest naprawdę warto zobaczyć (zaczyna się od ok 21 minuty), kiedy to zaczyna pitu pitu o swojej filozofii pracy (he, he prawie się udławiłem ze śmiechu) a następnie przechodzi SZCZERZE do kampanii marketingowej Inkwizytora. Czyli mówi o tym o czym ja już pisałem wielokrotnie, że kampanii u nas w kraju nie było oraz że on również nie brał w niej udziału ( przy tym ma widoczny ból dupy). Tłumacząc dla mało rozgarniętych, Chłopaki z Niemiec nie posmarowali recenzentom oraz MI w naszym kraju, dlatego też będziemy srali na waszego Inkwizytora. Patus najwidoczniej popadł w samo uwielbienie myśląc że naprawdę przez to, Inkwizytor stanie się CRAPEM ROKU. Wszyscy ci którzy będą chcieli go u nas kupiś to i tak go po prostu kupią ( bo ten Patus nie jest dla nich żadnym wyznacznikiem, jak również Tęczowy Brajan i Julka). Co więcej fala Hejtu będzie najpewniej powodować w dłuższej perspektywie skutek odwrotny, ponieważ coraz więcej ludzi u nas, mówi o Inkwizytorze i gdy jego cena spadnie, wielu z nich kupi go, aby sprawdzić czy to rzeczywiście CRAP ROKU. Podsumowując Ojojusiu czasu który jest ci danych jest ogólnie rzecz mówiąc mało dane na tym podole łez i lepiej go wykorzystaj, chyba ze chcesz zawsze w swoim życiu patrzeć jak GURU rucha twoją niedoszłą żonę… .
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Ojoj [79.184.105.*]
    Streszcze ci to trochę.
    Trochę mnie nie obchodzi co to za gość. Mówi sensownie w tym filmie.
    Jego teza to: Dust chciał zarobić i myślał że to proste. W gamę dev liczy się naciąganie inwestorów nie produkt finalny.
    Nic z tego co powiedział ten kłamcą Wolf nie sprawdziło się w Inkwizytorze. Nie ma ani tych mechanik, ani sprzedaży.
    Ogólnie to gość był i jest golodupcem który non stop szuka frajerów którzy będą mu sponsorować projekty bo może któryś wypali.
    Świetna ocena rynku, ryzyka, tylko przestrzeloną tak sto razy.
    Bo nie sprzeda się milion ani 300k kopii, a sukces jak zejdzie 30.
    Już w tamtym wywiadzie było, że ma inwestora. Potem opylal wam akcje, potem było Kalypso.
    A co do płacenia graczom, to nie ty się jarakes że jecys streamwrzy się nad tym spuszczają? Chyba tak. Chyba wiemy czemu tak mówili.
    Mi nikt akcji nie opylał w 2019, bo gdy widziałem tą konferencje to podziękowałem ( nie sądziłem że finalnie gra wyjdzie). Pisałem już o tym , zacząłem kupować w 2022 po ogłoszeniu wydawcy, przy czym decyzję podjąłem nie tylko że względu na inkwizytora ale jak również że względu na osobę powstające studia w grupie. A jeżeli chodzi o Kafftana czy jak mu tam, to może mu posmarowali a może nie... . Co do sprzedaży do popuścić zwieracze bo to dopiero tydzień od premiery. Ty biedaku bez akcji który przyszedł na żebry.
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Xd [83.24.250.*]
    W sensie że top under 2500 steam to ile? Kopia, pięć dziennie?
    Może a może nie? Mówisz że temu nie posmarowali, obejrzyj jego recke, gość był mocno zajarany, gra go pokonała. I odnoś się do meritum, obrzydliwych oszustw Jakubka Wolfa.
    A kaftan bierze hajs za recki, to kczywiste
    A co ja jego rzecznik prasowy dzbanie żeby się odnosić do tego co mówił, a czy kaftan bierze hajs, pewnie tak, jak wszyscy z tego towarzystwa. Ty biedaku, gołodupcu... .
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Hah [83.24.250.*]
    Stary ale ty jesteś zabawny. To ile mam hajsu cie boli?
    Nie no jasne, Kaftan nie bierze hajsu, więc chwali każda gownogre jaka powstała i ja ogrywa, tak z dobroci serca.
    Za to się kontrola powinna brać, bo nie ma że recka sponsorowana. Ach ci oszusci
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Ojoj [83.24.250.*]
    Bubus, to czy mam opla astrę J, Lanosa, nowe bmw X3 nie ma tu nic do rzeczy. Spółka to mocne guwienko i to się dla mnie liczy. Zauważ, że mnie nie interesuje nic o tobie poza tym na jakim haku wisisz, xd
    Ty to co najwyżej poruszasz się z bitą bo nie stać cię nawet na komunikację miejską, ale mam dobrą wiadomość NFZ jest bezpłatny, więc zapisz się do jakiegoś psychiatry, poczekasz rok na wizytę i może ci coś po kuracji z tabletkami pomoże, ty biedaku.
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Zatroskany [83.24.250.*]
    Projekcja własnych niepowodzeń na osoby trzecie?
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Lol [83.24.250.*]
    Nie obraz się, ale brzmisz jak mocny frustrat.
    Fajni jesteście, macie tu dzisiaj dyżur?, może zamiast pisać farmazony pójdzie do pracy i zarobicie na akcję, no ale to wymaga jakiś umiejętności, wiedzy, chęci, a w nich z tego nie posiadacie, dlatego zawsze będziecie biedakami, ha ha
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Ojoj [83.24.250.*]
    Wiesz, picca jest, coś sobie tam pisze w wolnym czasie, jakieś opko, oglądam serial i wyjaśniam spółkę oszustów. Może być coś lepszego? Tak, twój ból zadka.
    Fajny jestesś ojojusiu, jak cała ta wasza biedna ferajna... .
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Ups [83.24.250.*]
    No widzisz, zagadać możesz, ale nie masz szans.
  • Re: przeżyjmy to raz jeszcze Autor: ~Mordimer [79.184.105.*]
    I odonos się do meritum. Bo tu też nie dyskutujemy o tym czy Jacek to pisowiska menda, czy uczciwy człowiek, czy eks ćpun który teraz próbuje innych marlizowac, klient prostytutek i wiele innych, o których mówił jasno, tylko dyskutujemy nad jakością gry blna bazie jego twórczości, mordko
[x]
THEDUST -10,74% 1,21 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.