Dziękuje ci za zamieszczenie linka z podanym materiałem, dzięki tej dogłębnej analizie będę mógł zejść „z hak” i wystawić wszystkie akcje w poniedziałek na sprzedaż, co pozwoli mi uratować choć trochę kapitału… . A tak na poważnie, zamieszczanie filmiku ze znanym już patostremerem, nie świadczy o tobie Ojojusiu najlepiej. Patus który tworzy ten materiał należy do pokolenia które unika ciężkiej pracy i marzy o tym aby być youtuberem czy jakimś tam influencerem, jedyne co potrafi to pierd… bez namysłu do kamerki, ma psychikę dziecka ze szkoły, przy czym jest najbardziej wyszczekany z całej klasy. A że oglądający są mniej wyszczekani, to bezpośrednio powoduję że ON pierd… do kamerki a reszta go słucha, nie na odwrót. Używając przykładu sekt, to on jako GURU będzie ruchał a ty co najwyżej sobie popatrzysz… .To że swój bezcenny czas który otrzymałeś pojawiając się na świecie tracisz na spędzanie na oglądaniu w internetach Patusów to jedno, ale chyba najgorsze jest to w tym, że myślisz że ktoś to kupi… , i sprzeda za te 6 zł. A że mam dziś fajny poranek to wyjaśnię ci kilka kwestii. Po pierwsze filmik ten pokazuje tylko indolencje autora, brak merytorycznego przygotowania do posługiwaniami się przez z niego danymi oraz nacechowaną z góry dążność do manipulacji. Dlaczego pytasz?. Ponieważ tworzenie materiału który ma ocenić działania Prezesa na przestrzeni lat tj. co mówił wtedy a co jest dziś to znak że autor, tak jak i ty nie rozumiecie czym jest biznes, czyli szeroko rozumiane prowadzenie działalności gospodarczej. Dlatego radzę ci założyć jakiś interes i będziesz wiedział że plany to JEDNO a ŻYCIE to drugie. I teraz się skup Ojejusiu i wytęż swoje szare komórki (jeżeli je posiadasz), które dał ci STWÓRCA lub EWOLUCJA (jak wolisz). Gdy Patus się podśmiewa z tego że prezes mówił że nie będzie lokalizacji na Chiny a jednak się pojawiła, to jest tak jakbyś założył warzywniaka, zaczął sprzedawać tylko marchewkę i ogórki, po czym słusznie doszedłbyś do wniosku że ludzie pytają również o pomidory… , i trzeba zacząć również sprzedawać te pomidory. Rozumiesz już. Dalej Patusowi mylą się pojęcia wydawca/inwestor, nie zna kwot całej produkcji, podaje fałszywe dane o 2,5 miliona euro które zgarną od inwestorów, nie wie że gra również będzie wydana na konsole i wiele innych… . Za to popełnia jako klasyczny DZBAN błąd metodologiczny próbując przy tym możliwie wyliczyć możliwą sprzedaż używając to tego jedynie danych sprzedażowych z platformy STEAM. Tak jakby nie docierało do niego ( gdy piszą do niego jego wyznawcy że również gra wychodzi na konsole).Trzeba mu oddać że przy tym sygnalizuje oglądającemu że te wyliczenia są z dupy. I tu mała dygresja – wśród jego widowni pojawiają się ludzie z szeroko rozumianego świata gamedevu, najpewniej obecnie pracujący jak już ci którzy opuścili burtę… . Czyli tacy którzy wyładowują swoje frustracje z pracy i tacy którzy już tej pracy nie mają, szukają jej, ale na nich tylko czeka taśma produkcyjna… . Branża gamingu się zwija i takich wariatów jak nasz były scenarzysta będzie cała masa, więc HEJT jako zjawisko, będzie coraz większym problem dla prawidłowego ocenienia praz akcjonariuszy czy dana gra jest dobra i czy sprzeda się w sposób zadawalający. Trzeba jednak temu Patusowi oddać jedno i to jest jedyny fragment który jest naprawdę warto zobaczyć (zaczyna się od ok 21 minuty), kiedy to zaczyna pitu pitu o swojej filozofii pracy (he, he prawie się udławiłem ze śmiechu) a następnie przechodzi SZCZERZE do kampanii marketingowej Inkwizytora. Czyli mówi o tym o czym ja już pisałem wielokrotnie, że kampanii u nas w kraju nie było oraz że on również nie brał w niej udziału ( przy tym ma widoczny ból dupy). Tłumacząc dla mało rozgarniętych, Chłopaki z Niemiec nie posmarowali recenzentom oraz MI w naszym kraju, dlatego też będziemy srali na waszego Inkwizytora. Patus najwidoczniej popadł w samo uwielbienie myśląc że naprawdę przez to, Inkwizytor stanie się CRAPEM ROKU. Wszyscy ci którzy będą chcieli go u nas kupiś to i tak go po prostu kupią ( bo ten Patus nie jest dla nich żadnym wyznacznikiem, jak również Tęczowy Brajan i Julka). Co więcej fala Hejtu będzie najpewniej powodować w dłuższej perspektywie skutek odwrotny, ponieważ coraz więcej ludzi u nas, mówi o Inkwizytorze i gdy jego cena spadnie, wielu z nich kupi go, aby sprawdzić czy to rzeczywiście CRAP ROKU. Podsumowując Ojojusiu czasu który jest ci danych jest ogólnie rzecz mówiąc mało dane na tym podole łez i lepiej go wykorzystaj, chyba ze chcesz zawsze w swoim życiu patrzeć jak GURU rucha twoją niedoszłą żonę… .