• MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~dejw [104.28.45.*]
    Witam inwestorów. Po dość długim czasie postanowiłem ponownie napisać parę zdań, by uświadomić inwestorom w jakim miejscu znajduje się spółka MDG. Muszę nawiązać tutaj, do moich wcześniejszych postów, gdy kurs był w okolicach 18-19zł, w których pisałem Wam o tym, że cena akcji MDG jest niedowartościowana a wartość godziwa jest znacznie większa. Moje analizy, potwierdziły się w znacznej mierze w analizach Ipopemy, która de facto wydala reco na 45,20 za akcje, obniżając je jednak później do 41,20 gdy MDG zakończyło współpracę z React. W tamtym czasie, gdy pisałem o poczynaniach spółki, były to plany oraz pierwsze jaskółki potencjału jaki tworzy MDG. I tak jak wtedy, tak i dziś chciałbym uświadomić Wam szanowni inwestorzy absurd sytuacji, bo obecna cena za akcje, jest taka jak za czasów gdy pan Brzoska miał zainwestować 40 mln w firmę MDG. I co nawet mnie bawi, bo firma obecnie znajduje się na takich torach o jakich wtedy nawet nie mogłaby marzyć. Ale ok, zostawmy te alegorie i pozwólcie że krótko podsumuje sytuację w jakiej obecnie MDG się znajduje. Poza tym, że firma podpisała już pierwsze umowy w USA i generuje z nich przychody, mamy znaczący wzrost przychodów z pozostałych rynków na świecie. Jest już zawarta i dopięta umowa z globalnym graczem jakim jest Bitium, gdzie współpraca daje duże możliwości przyszłych przychodów. Jest zapowiedź kolejnej umowy z jeszcze większym graczem w USA na wykorzystanie softu i algorytmów AI, no i będą kolejne IDTF w USA. Jak widać w firmie nikt nie próżnuje i cele są realizowane zgodnie z założeniami przedstawionymi w strategii w 100%. Co najważniejsze, wiemy jaki obecnie firma potencjał posiada, mamy również określony rozwój oraz widzimy możliwości przychodowe jakie się tworzą na przyszłość. Nie wspomniałem jeszcze o technologii VCAST, która wkrótce uzyska certyfikaty i dzięki komercjalizacji umożliwi spółce osiągać całkiem nowe i jak wszyscy wiedzą dość spore przychody. Jakby tego było mało, to firma pracuje nad kolejnymi umowami na kolejne integracje softu a co za tym idzie kolejne pieniądze przed nami. Tak właśnie szanowni inwestorzy wygląda skalowanie biznesu i rozwój firmy na przyszłość. A giełda co robi? Giełda właśnie wycenia tą przyszłość. I muszę zmartwić tutaj spekulantów, bo akcjonariat MDG jest już bardzo świadomy wartosci spółki oraz jej potencjału a wypisywanie bzdur i fanaberii w różnych postach wręcz utwierdza w przekonaniu, że komuś bardzo zależy na akcjach. I to jest fakt, który mnie bardzo cieszy, bo oznacza że świadomość którą tu posiadają akcjonariusze dociera do coraz większej ilości inwestorów a to wkrótce jak mniemam przełoży się na znaczący wzrost wartości akcji i obecny poziom pożegnamy na zawsze. Kończąc posłużę się powiedzeniem, które chodzi w kuluarach: „Nie pytajcie czy cena akcji MDG urośnie, pytajcie tylko kiedy? Pozdrawiam inwestorów.
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~Rakietowy [31.61.242.*]
    No to dziś musi być rakietaaaaaa!
  • Dejw Autor: ~Piracik33 [45.134.212.*]
    Mądrego to fajnie poczytać!
    Zgadzam sie w 100%
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~ixi [46.204.4.*]
    Szczera prawda
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~Jessica [172.226.62.*]
    A do ilu cena akcji ? Może ktoś mi powiedzieć ? Chce sobie kupić troche akcji. Jak ten vacast wejdzie to może być tu rakieta. Kolega mi mówił że w tvbiznes mówili że Medicalgorythmics będzie spółkom 2024 roku. I sobie czytałam wszyskie posty ale tu mało takich fajnych. Czego wszyscy tak zle piszą tutaj na bankierze? Myślicie że nie warto kupić ?
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~DD [79.184.243.*]
    Coś czuje ze post autor Jessica pisał piracik33 poznaje po błędach. Nikt tak pięknie nie piszę, tego nie da się podrobić
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~Jessica [104.28.131.*]
    Piracik pisał że urośnie. Nie wszystcy są kształceni jak wy. Ale za to są cwansi Ja sobie kupię i będę czymać jakiś czas zobaczymy. Powiedzcie lepiej do ilu czymać
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~Olaf [83.5.129.*]
    Do czystu
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~Ihaaaaa [5.184.238.*]
    Trzymaj do momentu jak poluzują ci pasy od łóżka????Potem idź do pomieszczenia gdzie jest laptop i sprzedaj
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~Jessica [104.28.45.*]
    I co i pisałam. I kupiłam se akcje. Dwa razy byłam w Macu i dwa razy se kupiłam. Raz na śniadaniu i raz za Kryche bo miałam dyżur za niom. Tera też jestem pod pokładem i mogę wam zdradzić bo w piontek jak miałam dyrzur za Kryvche to do zakładu przyszło dwuch gości i ja robiłam Grazyne a ona jest u nas taka wip i aż mi się ręce częsły a fotel wip jest przy męskim a tam siedzieli dwaj goście tacy wiecie fajni pod krawatem oni zawsze dobre napifki zostawiają a Grażyna mi też 50 zostawiła i Krycha była zła bo dziewczyny mówiły że sie jej podobało a ja się tak bałam bo pierwszy raz Grażyne robiłam i się bałam żeby jej włosów nie spaliło no i jak Grażyne robiłam to wszysko słyszałam bo oni cały czas gadali do siebie o tych akcjach i że czeba kupować a oni to nawet już majom i że jeszcze kupiom a Grażyna bo jej stary też w banku pracuje nawet sobie zapisała i co łyso wam już nie mogłam wyczymać żeby wam to zdradzić ale teraz już mam akcje to moge
  • Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~J23 [178.182.205.*]
    Bardzo mądrze i merytorycznie. Szkoda tylko, że na forum mało jest mądrych wpisów, jak ten . I nie chodzi o to, że ten jest pozytywny, co do wzrostów, ale po prostu merytoryczny. Fajnie by było, żeby ktoś kto ma przeciwne argumenty też napisał to "ludzkim" językiem. No niestety póki co chmary chamów, dziwolągów, troli i innej maści popaprańców lecą tu jak muchy do g....na. Szkoda bo przecież wszyscy chcemy zarobić, a czytając 80% wpisów czujmy się właśnie jak w takim gów......ym bagienku. Ludzie ogarnijcie się.
  • J23 Autor: ~piracik33 [146.70.161.*]
    Wpis jest mega merytoryczny a jak ktoś prześledzi zachowanie kursu PO takich merytorycznych postach to zawsze dorobi sobie kilka dodatkowych %. akcji ....:):):):)

• Re: MDG okazja inwestycyjna. Autor: ~okazja [31.6.159.*]
    piracik33 żyjesz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~XD [188.146.2.*]
    Podbijam
[x]
MEDICALG 1,57% 29,15 2026-03-25 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać