• Pytanie Autor: ~Gość [31.0.82.*]
    Proste pytanie. Sami sobie odpowiedzcie ile tego towaru już ECNOLOGY sprzedało?..
  • Re: Pytanie Autor: ~energetikos [5.173.184.*]
    heh... ale jesteś gość tylko czemu za szybko sprzedałeś...
  • Re: Pytanie Autor: ~nieTroll [188.127.25.*]
    Lepsze pytanie niż sądziłem. Nieco zmieniam plany na jutro
  • Re: Pytanie Autor: ~Gość [91.236.84.*]
    No właśnie. Takiej waszej wiedzy się spodziewałem. Ja zarobiłem i dziękuje.
  • Re: Pytanie Autor: ~stan [80.238.118.*]
    Ale przenikliwe pytanie a potrafisz też czytać i kojarzyć jako inwestor giełdowy i spekulant fakty . Kojarzenie faktów i przenikliwość to podstawowa cecha która powinna nas cechować . Chciałem pokazać Tobie kilka kierunków poszukiwań myślowych przed podjęciem decyzji inwestycyjnych , ale pomyślałem ,że będzie prościej jak zaproponuję Tobie zakup akcji cena giełdowa z 20% odchyleniem powyżej dzisejszego zamknięcia (1,6 + 20%),każdą ilość. Jak masz to odpowiedz a damy sobie radę z transakcją .
  • Re: Pytanie Autor: ~Gość [31.0.82.*]
    Trochę mnie nie zrozumiałeś. Plany sprzedaży produktu a sama sprzedaż to dea różne światy. Napisałem w ten sposób bo już kiedyś dalej się porobić w MTenergia( magazyny energi miały się sprzedawać ). Tutaj wyszedłem w momencie pompki. Ogólnie też ten zakład produkcyjny na Tajlandi mnie wogóle nie przekonuje. Każdy inwestuje według swoich informacji oraz przewidywań. Jeżeli kupujesz to mam tylko nadzieje, że też tutaj zarobisz. TO wszystko :)
  • Re: Pytanie Autor: ~nieTroll [188.127.25.*]
    Pelna racja. Co nie zmienia faktu, że będą duże zmiany cen dziś i może jeszcze kilka dni. Tyle, że planowałem inwestować (Czyli wrzucić na konto, na którym prawie nie robię operacji i trzymam akcje miesiącami i latami) a kupiłem za część na koncie gdzie mam głównie gorące akcje i klawisz enter gotowy
[x]
ECNOLOGY 0,00% 0,67 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.