• Nowy zarząd w PKP Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    To dobry, pierwszy krok.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Dnia 2024-02-15 o godz. 16:42 ~Fan napisał(a):
    > To dobry, pierwszy krok.

Zależy dla kogo. Śledząc karierę Pana Piotra Wyborskiego można powiedzieć, że w firmie Thales Polska został awansowany na Dyrektora Operacyjnego przez ówczesnego Prezesa Pawła Piotrowskiego. Z tego co wiadomo dobrze się współpracowało obu Panom i po odejściu Prezesa Pawła Piotrowskiego z Thales Polska Pan Piotr Wyborski również odszedł w krótkim czasie.
    Pan Piotr Wyborski jest specjalista w swojej dziedzinie i będzie dążył do szybkiego ściągnięcia 1 mld kar naliczonych na projekcie GSMR. Jeśli tylko w 30% spłaty przypadnie Compremum to mogę się jedynie domyślać co zrobi mecenas Szymański i Zakar (Fojt).
    Trzymajmy kciuki za szybkie rozwiązanie tej sytuacji przez nowy Zarząd PKP. Dalsze losy Compremum są już przesądzone.

• Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Qbq [89.151.36.*]
    A skąd ty to mozesz wiedzieć?
    Dlaczego to co ci sie wydaje lub co uważasz że wiesz ma sie zdarzyć?
    A może jedne z drugim panem działąją to tu to tam zależnie od ekipy która rządzi by sobie zycie umilać nie za swoje.
    Poza tym żeby ściągnął musi mieć powód realny tzn wpływający na CMPR a nie na cały zespół w którym nawalił Herkules ...
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Zakar [141.0.12.*]
    Biedny Parkiet wciąż śni je rozmawia z kimś z zarządu wow zostałem Foitem buhaha !!!
    Zauważyłem że dzisiaj bajeczki Parkieta nie zadziałały po jego wymysłach nikt się nie przestraszył i nie zrzucił akcji ciekawe...
    Jednocześnie z uporem maniaka ktoś znowu straszy na zamknięciu 11k akcji na sprzedaż
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Bin [188.146.124.*]
    Do lata złotóweczka będzie.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Bin [188.146.123.*]
    Ten Piotrowski to mocny gość.
    A Compremum to może się już przygotowywać do liz.. a..nia ran.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Zus [31.0.87.*]
    Uwielbiam jak na spółeczce jest spółdzielnia spadziowa. To dobry, byczy wskaźnik. Nagony spadziowe charytatywnie martwiące się o portfele innych forumowiczów. Miodzio.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Qbq [83.21.27.*]
    Bin, a ciebie nią miało być tu do wakacji?
    Sam żeś to zapowiedział...
    Czyli co okłamujesz już sam siebie?
    Bo że nam tu kłamiesz to wszyscy przywykli ....
    Zamoczyłeś majtki z wrażenia ?
    Binu, tylko to potrafisz?
    Ale miało cię nie być i jakiejś złotówce pisałeś.
    Przedszkolak z ciebie...
    Zdenerwowałas się Binu?
    Miotasz się ... to i dobrze, na każdego przychodzi koniec :)
    Miało cię nie być a jesteś (sam to napisałeś ... nie chce mi się tego szukać)
    Rozdwojenie jaźni?
    Ta liczyłem że cię tu nie będzie to wakacji ... Przeliczyłem się
    Znowu folklor przedszkolaka
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Como [37.30.12.*]
    Jaka spółdzielnia, toż to smarkty z mlekiem pod nosem z kawalerki w gołębniku
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dnia 2024-02-16 o godz. 20:22 ~Como napisał(a):
    > Jaka spółdzielnia, toż to smarkty z mlekiem pod nosem z kawalerki w gołębniku

To może powiesz w jaką stronę pójdzie Pan Piotr Wyborski. Ja nie mam wątpliwości.
    Trolle w stresie bo w piątek nie udało się wystraszyć nikogo co za pech haha

Życze wsztkim akcjonariuszom miłego weekendu bo jak widzę nasze Trolle ostro zabrały się do pracy w weekend.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Samsung [37.30.12.*]
    Coś wisi w powietrzu, kula mi mówi, że czas tanich akcji przejdzie do lamusa
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Dnia 2024-02-17 o godz. 14:25 ~Samsung napisał(a):
    > Coś wisi w powietrzu, kula mi mówi, że czas tanich akcji przejdzie do lamusa

Czyżby nowy Zarząd PKP zadzwonił do Fojta z propozycją dużego kontraktu?
    Czy osobiście chce wręczyć wezwanie do zapłaty na 300 mln Pln?
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Bin [195.88.180.*]
    Zakar tylko na tyle Ciebie stać. Odnieś się to tego dlaczego Ty, Qbq, Testie i Kr kłamaliście tutaj na forum na temat budowy fabryki lub ankesu Gsmr. Było zleconko od Compremum na naganianie. Za takie działanie jest paragraf.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Zakar [82.145.220.*]
    Jakie zleconko przecież piszecie że jestem Foitem buhaha
    Dużo pracy w ten weekend mają jak widać trolle spadkowe.
    Binu
    Klamales ty bo miało cię nie być do wakacji - sam zapowiedziałem.
    Parkieta i Ce jeszcze wytrzymam.
    Aneks będzie bo musi być - mówimy o waloryzacji - bo to jak psu zupa, tylko PKP nie miało kasy to przeciągało i przeciąga sprawę - takie jest moje zdanie.
    Fabryka też będzie tylko kiedy nie wie nikt - wg mnie zależy to już teraz tylko od Singapurczykow.
    Aneks dot przedłużania GSM też musi być bo jeśli już komuś grożą kary to Herkulesowi, ale tak naprawdę to miesza w kontrakcie PKP które nie ma i kasy i wiedzy.
    Jak się teraz zarząd zmienił i KPO ruszy to się tematy rusza - wg mnie.
    Na PKP potrzeba jakieś 2-3 miesiące .... no chyba że PO nie sprosta i KPO się przedłuży.
    Zobaczymy.
    Nie mam Binu więcej dziś s dla ciebie czasu - wracam do 1ga
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Bin [195.88.180.*]
    Qbq jesteś zwykłym manipulantem i oszustem na forum. Pisałeś tu niemal rok temu, że aneks będzię podpisany w ciągu kilku dniu lub fabryka zostanie wybudowana do końca 2024 roku i wiele innych kłamstw. Wydaje Ci się, że takie manipulacje i oszustwa są bezkarne. Mylisz się. Na to jest paragraf.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Biedny Bin nigdy nie miał akcji a czuje się zmanipulowany haha !! Będzie teraz wszystkich sądził PAP i wszystkich którzy powtarzali oficjalnie komunikaty haha
    Ale wymyśliłeś odpowiedź obrońco Qbq. Całą noc nad nią myślałeś. Gratuluję intelektu. Rozumiem, że Fojta też będziesz bronił. A nawet samego Szymańskiego. Haha
    Binu
    Iga wygrała troszkę odpoczalem, a u ciebie? ....
    Coś ci się zagotowało troszkie....
    Trudno ... zasłużyłeś :)
    Co do kłamstw to klamales bo miało cię nie być tutaj do wakacji - pamiętasz co pisaleś?
    Co do mnie to dalej twierdzę że aneksy i fabryka będą, nie wiem tylko kiedy bo nie siedzę w zarządzie Compr :)
    Aneksy jak psu zupa się należą tylko PKP broilo, teraz może się coś zmieni...oby.
    Fabryka też będzie bo Raubo nie na darmo tam się kręci i miesza ... tylko znowu nie siedzę z nimi to nie wiem co i kiedy wymyślili.
    To są moje myśli i prognozy, a skoro takie mam to kupuje i się ciesze i czekam co dalej.
    Nikt nie musi robić tak jak ja i nikogo nie namawiam i nikim nie manipuluje.
    Całe życie robię odwrotnie niż inni i z reguły dobrze na tym wychodzę.
    Tymi wszystkimi panami co tu wypisujesz to nas nie strasz bo się zes...rasz :)
    Przed tobą nikt nie musi mnie bronić bo cóż ty mi możesz? PAPem mi chcesz papę zamknąć :)
    Ale widzę że strasznie się zagotowałes a to chyba z powodu że cię na swoim kłamstwie przylapalem...
    Qbq
    podejrzewałem, że będziesz tęsknił dlatego nie czekałem do lata i napisałem wcześniej. Sam też za Tobą się stęskniłem. Musisz jednak wyczuć różnicę między moją obietnicą kiedy ja wrócę na forum a obietnicami Fojta prezesa giełdowej spółki, co do planów i zapowiedzi rozwoju spółki zarządzanej przez niego. Jeśli nic się nie dzieje poza szumnymi zapowiedziami to nasuwają się poważne podejrzenia, że były to celowe manipulacje Fojta.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Qbq [89.151.36.*]
    Binu
    No rozpływam się w zachwytach ... ktoś za mną tęsknił i tęskni.
    Manipulacja to jest to co robicie z kolegami, nie twierdzę że Fojt też nie manipuluje, może być też tak że gracie wspólnie ... kto wie, kto wie.
    Po owocach i po czasie zobaczymy co tu się wywinie ... a wywinie się sporo jak sądzę ... dlatego że nie ma rzetelnych informacji ;)
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem Bin to byś zrozumiał że broniłem Krzyśka bo podał link do komunikatu PAP a wy chcecie go sądzić po roku że klamał.
  • Re: Nowy zarząd w PKP Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dnia 2024-02-16 o godz. 18:46 ~Bin napisał(a):
    > Ten Piotrowski to mocny gość.
    > > A Compremum to może się już przygotowywać do liz.. a..nia ran.

Raczej dwóch panów z tej spółki powinno zacząć chodzić w kółko, żeby przyzwyczajać się do spacerniaka.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [155.94.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COMPREMUM 2,48% 0,91 2025-10-10 15:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.