Może z łaski swojej wystąpi Pan publicznie w CNBC Biznes i powie nam, co się tak naprawdę dzieje w Poli?!?
Pozdrowienia dla cierpliwych akcjonariuszy PQA
Nie pisz bzdur,bo w Poli nic złego się nie dzieje,ich portfel zamówień na ten rok jest naprawde pokazny i pozwalający spokojnie spać.Dysponują własnym nowym sprzętem i teoretycznie nic im nie może zagrozić, a to co się dzieje z akcjami to jedna wielka niewiadoma.Albo Stefański chce tanio skupić, albo ktoś inny manipuluje żeby Stefański nie zarobił,a myśle,że wiemy o kim mowa.
Poprzednio też był kurs spychany stosunkowo małymi,ale wkurzającymi zleceniami sprzedaży do 9 zł.A potem okazało się ,że nie było żadnych złych wieści,a kurs skoczył na 15 zł prawie pionowo.Czyli najpierw spowodowano niepewność i zwątpienie,a potem realizacja zysków.Czyżby powtórka przed ogłoszeniem zwycięzców przetargu na budowę St.Narodowego ?
Nie wydaje mi się, że piszę bzdury, chcę tylko usłyszeć od "bossa" , że wszystko jest O.K.! Znam profil PQA i jej portfel zamówień - jest imponujący jak dla mnie i wierzę w sukces. Dziwi mnie jednak, że podaje się jakieś za przeproszeniem "pierdoły" (jak ostatnia rekomendacja), a nie nagłaśnia się tego, że kontynuuje się prace (a to już II etap- część) przy budowie Stadionu Narodowego (ok 125 mln ekstra, jeżeli dobrze pamiętam), Baltic Arena?.... itd. Właśnie ta niewiadoma, o której "GRACZ" wspomina dotycząca kursu Poli delikatnie mówiąc doprowadza mnie do irytacji, ja nie chcę się domyślać....., chcę to usłyszeć!!!!!!!!!!
Przecież wszyscy wiemy, że na PQA zarobimy niezłą kasę. Utrzymywanie ceny na obecnych poziomach jest o tyle dobre, że można powolutku skupować sobie akcje. PQA traktuję jako inwestycję długoterminową i nie spekuluje na niej.
obserwuje dosc dokladnie zachowanie kursu i mam wrazenie ze to powolne osuwanie sie ma zmeczyc co bardziej niecierpliwych i zmusic do oddania akcji a te wystrzela dosc dynamicznie w ciagu najblizszych 2-3 dni. Obstawiam wtorek, a jak bedzie zobaczymy. Trzymam, dokupie gdy przekrocza okreslony poziom cenowy.