Powiedzmy że dwa lata , dlaczego ?? bo przeniesienie prezes odwołał ze względu na pracę nad nowym tytułem i myślę że one już trwają premiery spodziewał bym się na koniec 2025 a przeniesienia w połowie 2026 o ile tytuł "C,S" sprzeda się tak jak planują . Wypowiedzi prezesa jest jasna i klarowna " Mamy coś ale nie pokażemy bo za wcześnie , przejścia na GPW nie będzie bo GS2 zarobił za mało i nie mamy kasy na takie operacje , więc powoli i spokojnie wszystko będzie w swoim czasie "
Liczę spokojnie jeszcze 1-1,5 roku zanim wypłynie info o nowej produkcji do tego czasu kapitał ucieknie z spółki i to zrozumiałe kolejne raporty będą uszczuplone o koszty produkcji obroty spadną do kilku "K" na sesję zainteresowanie spółką spadnie i to zrozumiałe w połowie roku w okresie wakacyjnym przywitamy się z Gąską 1 zł ....??90gr ..???
80 gr to marzenie jakis leszczy amatorów co by chcieli wtedy kupić z 1000 akcyjek. Przy 1,33 już było zasysanie i uważam że ciężko będzie już wrócić w te poziomy
Jeśli premiera ma być za dwa lata, to jak stagnacja kursu może trwać dwa lata? Rynek zacznie wycenić CS dużo wcześniej i nastawiać się na dobre wyniki. Zatem za dwa lata ti już będzie sprzedaż faktów i dystrybucja na poziomach +4,00pln.
Nie byłbym aż tak jednoznacznie negatywnie nastawiony. Zgadzam się z wieloma podanymi obawami, ale oprócz dobrej sytuacji finansowej spółki są dodatkowo szanse na kilka ruchów na północ w 2024. 1. Dobre info i short squeeze CDR, który przywróci sentyment do branży gamedev 2. Info o sprzedaży ponad 160k sztuk GR2 i rozpoczęcie naliczania tantiem 3. Teaser i podanie daty premiery CS. Więc podejrzewam, że mało kto odda poniżej aktualnych mocno zakiszonych poziomów
Trzeba zbierać akcje jak jest tanio, a nie pozniej panicznie dokupywać jak juz sie pojawia dobre informacje. Spolka ma hajs, dobra wspolprace. Bedzie dobrze
Nie każdy odczytuje to co się dzieje na spółce. Ostatnia pompka pod 1.9 na dużym wolumenie. Ktoś już się zapakował bo coś może wie inżynierska. Zobaczył screen z CS plus info o skupie aby to przykryć. Jak dla mnie może się kisić nawet rok ,chociaż w to nie wierzę aby to utrzymali w ryzach tak długo.