Wystaw poniżej 2,9 tak przynajmniej 10 k. No co nie masz akcji ha ha ha. Leszcz z ciebie, a jak pójdzie do góry znowu znikniesz jak zawsze. Ludzie mający kasę nie sugerują się wpisami ludzi twojego pokroju bo straciliby wszystko, a tak dzięki takim jak ty mamy coraz więcej kasy bo kupujemy akcje na które plujesz z kolegami i na chleb mamy więc za rok, dwa wyciągamy kilkaset procent na plus !!! Niestety tacy jak ty tego nie rozumieją dlatego jest dysproporcja bo nikt normalny, inteligentny nie zazdrości i nie sprzedaje się ale co ty możesz o tym wiedzieć.
Od kilku lat namawiają na ten badziew a efekty jak widać. Za dwa lata to samo będziecie chrzanić tak jak i teraz buuuhhaa... ha, ha. Obkupili się tego badziewia i teraz szukają frajera co by chciał od nich odkupić ha, ha.
Jak ładnie widać, że piszesz z jakiegoś biura ha ha ha. Masz jaja daj wiążącą informację tutaj na forum !!!! Co nie możecie skupić akcji ha ha ha i nie skupicie bo każdy mądry kupi ile udźwignie, a czas się kończy ha ha ha leszcze za drobne siedzą i glupoty piszą bo na akcje ich nie stać ha ha ha
Buuhhaaa... ha, ha. Jeżeli uważasz że mój domowy kibel to jest biuro to niech tak będzie ha, ha. Te twoje domysły włącznie z tymi linkami co podajesz są tyle samo warte co moja kupa która spłynęła właśnie rurą. Tak samo twoje skubanie tego papiera.
Jaki ty jesteś mały jak ta władza. Xxxxxxxxxj ., chcesz inwestuj , nie chcesz to woń . Siedzisz tu na forum i nikt nie bierze Twojej rekomendacji za coś wartościowego jak masz jaja to spuść to co zrobiłeś i jedź tym samym kierunkiem
Następny nawiedzony polityką. Ile tu was jest tych nagonów?! Właśnie dlatego tu jestem żeby ostrzegać innych nowych przed wami nagonami i tym papierem który żeście zeszmacili.
Ja w odróżnieniu do ciebie niemyty głąbie kapuściany nie muszę zmieniać nazwy bo nie mam się czego wstydzić. Zajmij się szmaceniem tego papiera bo to ci najlepiej wychodzi buuhhaaa... ha, ha.
Witam Młodego, bardzo cię Młody proszę i resztę o ignorowanie wpisów i nie zniżanie się do poziomu obserwatora, grubego itd. Jeżeli nikt poważny nie będzie uczestniczył w szopkach to będzie widać kto tam uczestniczy bo wieloników jest pełno i można czasami coś napisać innego ale bez przesady. Tutaj powinno wymienić się informacjami, spostrzeżeniami itd. nawet jeżeli ktoś ma negatywny stosunek do jakiejś spółki może to przedstawić sprzedać jeżeli ma akcje i zniknąć. Niestety niektórzy w/w to patologia, dzieci internetu bez wiedzy, umiaru lub to bardzo chore osoby, które nie można podburzać odpisując im bo to szkodzi ich zdrowiu, a to chyba najtrafniejsza diagnoza,
jeśli chodzi o choroby to nie trzeba być lekarzem żeby u ciebie zdiagnozować paranoiczną wręcz mitomanię. i to piep*enie głupot trwa już od dawien dawna. A te kilkaset procent które masz rzekomo zarobić to kupa śmiechu z przewagą kupy