• Wzrost 41% Autor: ~Lucca [46.113.12.*]
    Łącznej wartości przychodów ze sprzedaży produktów itp w lV kwartale, wzrost kapitału zapasowego z 171mln zł w 22r do 204mln zł w 23r. Zmniejszenie zobowiązań, stanow magazynowych. W liczbach bardzo dobrze to wygląda!!!
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~Seba [188.147.13.*]
    Tak dobrego raportu jeszcze nie było. Widać ewidentnie, że stara Boruta rozkwita.
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~Hmmmmmm [37.47.113.*]
    Trole walczą z liczbami żeby jak najbardziej obrzydzic spółkę i odebrać akcje leszczom.

Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy i zielonych sesji życzę.
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~xo [5.201.98.*]
    Dobre wyniki.
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    Chyba ktoś miał rację, ale nie w kwestii sprzedaży, a raczej w kwestii skupu akcji z zejścia z giełdy. Wszystko jest powoli i od lat zbierane, brak informacji, a jednak przecież wchodzą na nowe rynki. Nagoń na spadki od lat idzie pełną parą. Kilka informacji na FB, i to wszystko. Widać stwierdzili, że nią mają ochoty się tłumaczyć za swoich wyczynów. Ciekawe, ile oni już tego mają, po kursie widać już rezygnację. Może z 20 mln w tej chwili na indywidualni. Sprawa panów prezesów będzie się ciągnęła latami i będzie zresztą słusznie wykorzystana do spadków. Zdejmą to z giełdy, i to za grosze.
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~Bosko [46.204.4.*]
    Już dawno jest i nowy prezes i nowy zarząd i spółka swoje zarabia a nie tak że niektórzy piszą że nie ma wystarczy raport przeczytać i spółka na plusie jest otwierają się na nowe rynki też oby tak dalej
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    Bosko masz rację, ale informacje na ten temat musisz znaleźć sam. W tej chwili FF warty z 60 mln, a ile akcji jest na słupach tego nikt nie wie. To naprawdę dla spółki, która zarabia co kwartał, bo przecież oni każdy kwartał mają na plusie nie jest problem. Zobacz, ile akcji poszło wczoraj. Każda próba podbicia kursu zasypana, a forum opanowane od lat przez tych samych ludzi. Mam kilka spółek, a na żadnej nie widziałem tych samych ludzi naganiających na spadki przez kilka lat. Ja nie twierdzę, że spółka się nie rozwija i nie zarabia, ale brak informacji jest celowy i za gorsze zdejmą to z giełdy.
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~Luj [31.0.33.*]
    Czyli kolejny raz zostanie ulica wy.....na .Natury nie zmienisz
  • Re: Wzrost 41% Autor: ~InżynierMaliniak [190.2.155.*]
    Dnia 2024-02-15 o godz. 10:35 ~Luj napisał(a):
    > Czyli kolejny raz zostanie ulica wy.....na .Natury nie zmienisz

ale tym razem z mydłem.
[x]
HUBTECH 6,09% 0,24 2025-12-23 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać