• Raport Autor: ~Kar [89.64.18.*]
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/47660968,hub-tech-sa-2-2024-raport-kwartalny-za-iv-kwartal-2023-r
  • Re: Raport Autor: ~kasssicca [212.96.228.*]
    raport jest git firma sie rozwija i przynosi zyski mysle ze 0.44 jest mozliwe w tym miesiacu
  • Re: Raport Autor: ~Pawlikowski [83.11.195.*]
    Dlaczego w raporcie nie ma wzmianki o udziale w zorganizowanej grupie przestępczej?
  • Re: Raport Autor: ~Inwestor2 [5.173.43.*]
    Za takie pomówienia możesz beknąć jak cię zgłoszą do KNF
  • Re: Raport Autor: ~zbycho [93.176.252.*]
    eeee taki sobie ten raport liczylem na wiecej i znow bedziemy sie kisic
  • Re: Raport Autor: ~Pawlikowski [83.11.195.*]
    To niech zgłoszą portal money skoro tam piszą nie prawdę, że prezes spółki od miesiąca jest w areszcie z zarzutami.
    Do tego były prezes już po skazującym wyroku.
    Widzę, że cały zarząd spółki to oszuści.
  • Re: Raport Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    W areszcie nie znaczy skazany prawomocnym wyrokiem. Po co mają kogoś zgłaszać. Będzie wyrok za kilka lat, to będzie można komentować, o ile jeszcze tu będziemy. Nie trać sił
  • Re: Raport Autor: ~iksdeusz [79.184.37.*]
    Gdyby przejechał po pijaku ciężarną zakonnicę na pasach, to też by mnie to guzik obchodziło, podobnie jak te lody, które RZEKOMO kręcił na boku. Były prezes to już w ogóle mnie interesuje jak zeszłoroczny śnieg. Liczą się wyniki, stabilny wzrost przychodów i rozpoznawalności sprzedawanych produktów, tu nie mam nic do zarzucenia. Spodziewałem się, że ci którzy dziś wywalili ze strachu, będą ujadać do rana...
  • Re: Raport Autor: ~-polservice [31.61.241.*]
    Przychodzy ze sprzedaży wzrosły o 20% w porównaniu do poprzedniego roku w q4, jest kasa na kontach zeszli długoterminowych zobowiązań o kilka milonów , całość wygląda dobrze -
    Firma się rozwija
  • Re: Raport Autor: ~zbycho [93.176.252.*]
    mogli by sypnąć ze 2-3gronie byłoby na waciki::))
[x]
HUBTECH 6,09% 0,24 2025-12-23 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.