• Devoran rusza Autor: ~przemek [5.172.235.*]
    pomalu mozolnie
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Ewa [37.109.146.*]
    Dnia 2024-02-14 o godz. 14:28 ~przemek napisał(a):
    > pomalu mozolnie

"Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale,
    Ruszyła - maszyna - po szynach - ospale,
    Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem,
    I kręci się, kręci się koło za kołem,
    I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej,
    I dudni, i stuka, łomoce i pędzi,"
    Moze przyspieszy jak lokomotywa J.Tuwima
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Lon [83.8.52.*]
    Nic nie rusza dajcie jeszcze raz po 70 gr
  • Re: Devoran rusza Autor: ~deva [77.83.113.*]
    Ile chcesz, ustaw się jutro :))
    Milion
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Deva [77.83.113.*]
    Stawaj
    Stawia to mi moja luba haha
    To co Deva dawaj na 7 gr haha
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Deva [37.47.233.*]
    Stawaj na 70 gr ynwestorze he he
    Czekam
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Kamil [37.47.250.*]
    Nie ma co czekać tylko dobierać.
  • Re: Devoran rusza Autor: ~miczurin [213.134.182.*]
    ukryciak zakończył zabawę????
    jeszcze musi mieć z pół miliona bo ledwo go napoczęli....
    chyba, że się wycofa lub przegrupuje.
    w każdym razie technika niebanalna i nieobserwowana na tym papierze....
  • Re: Devoran rusza Autor: ~patol [88.156.133.*]
    miczurin można prosić jaśniej to przedstawić?
    ale , że ukryciak?
    sprawa prosta, mieliło się po 0,088
    co zdjęło 20 koła to odkrywało następne 20 koła vol.
    czyli stał pakiet ukryty w cenie 0,088
    regul. NC. mówi , że aby ustawić się na ukrytym , trzeba mieć pozycję na nie mniej niż 50 k. pln
    czyli jakieś ponad pól miliona szt po tej cenie, zeszło około 1oo kilo , czyli zostało mniej niż pół bańki towaru i sprawa zdechła.bo kto będzie ssał jak nikt dookoła nie chce tańczyć????
    dzięki za odp miczurin
  • Re: Devoran rusza Autor: ~widłowy [83.8.52.*]
    Ukryciak na 888 jutro to rozbiorą
    nie mam nic przeciwko
    ale technika karuzeli ,coś w nowym nie caromowym stylu , coś tu się dzieje , żeby nie powiedzieć ,że smierdzi
    miczurin przewidujesz tu jakiś dump, skoro uważasz że śmierdzi?? możesz wskazać dlaczego? bo ja raczej liczę na pump po jakimś infie...
  • Re: Devoran rusza Autor: ~enki [188.33.224.*]
    Dnia 2024-02-18 o godz. 09:52 ~patol napisał(a):
    > miczurin przewidujesz tu jakiś dump, skoro uważasz że śmierdzi?? możesz wskazać dlaczego? bo ja raczej liczę na pump po jakimś infie...

Ja zakładam że jeszcze będzie próba wystraszenia tych co kupili i zbicie kursu do ok 0,074 i dopiero pump do 32gr, a info według mnie podadzą dopiero w okolicach 20gr. W tym roku zakładam że wzrost będzie do 60 - 70gr, na więcej nie liczę. Ale w przyszłym roku powinno mocniej ruszyć jeśli nadal będzie parcie na elektryki bo bez infrastruktury mało kto będzie chciał ten szajs kupować, a już na pewno nie niewolnicy z blokowisk (popyt spada, na parkingach producentów zalegają całe masy tego złomu i powoli spadają jego ceny).
    żaden przełom w działalności firmy nie nastąpi , a już w dziedzinie elektromobilności to na 100 proc nie.
    a to dla tego , że model przyjęty, jeśli idzie o budowanie stacji ładowania, jest ustawiony na dużych graczy z nieprzeciętnym kapitałem i ZAWSZE powiązanych z firmami przesyłowo energetycznymi .tu nikt nie wskoczy z zewnątrz.sam końcowy interfejs ,a tylko o tym dev. meldował to w cenie pełnej inwestycji są dość ułamkowe kwoty, i też podobnie jak auta , staniały tak znacznie , że są w zasięgu bardzo małych podmiotów .

a jeśli idzie o pump and dump to ja wolę swoją karuzelowość. jesteśmy ciągle na poziomie 0.07 do 0,09. czy to się komuś podoba czy nie ,ta spółka to trup , lub jak kto woli śmieć, ale raz na 2,3 lata kręci wysoko bo tylko to pozwala zarobić na posiadaniu spółki giełdowej.tak musi być bo samo lokowanie spółki na giełdzie to całkiem spore koszty roczne.
    i tak.jestem zdania, że zakręci jeszcze nie raz , a co do teraz ,to już się wypowiedziałem tylko zauważam pewną zmianę jeśli idzie o podchodzenie pod trampolinę.pisałem 20 24 grosze ,i dopiero większy ruch w górę .sam bym obstawiał ciut ponad 1 pln. max 1,5.
    75 groszy może być za nisko z powodu czysto matematycznych. . mam na myśli pulę do kręcenia i pulę do dystrybucji.pierwsza to na oko 30 , może 35 proc , a druga pula to nie więcej niż 15 proc.zakładam tutaj ,że FF jest na poziomie do 20 proc.
    na tę chwilę nie widzę aby działo się coś istotnego , a już sam poziom podaży sugeruje , że jesteśmy ciągle w fazie przepierki wiosennej w gronie szwagrów.
    i jeszcze jedno , kapitalizacja teraz jest x3 od poziomu startowego poprzedniej karuzeli.
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Tymek [83.8.52.*]
    1.50 1.75 ? Ciekawe ? Wrzucam do obserwacji
    jeszcze raz dzięki miczurin za twoje przemyślenia
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Deva [5.184.196.*]
    Coś tu nie trzyma się logiki, czy nie po to Stawiane ukryte na S na dołku żeby sprowokować ostatnich niecierpliwych do oddania?
    najważniejsze żeby załapać się na ten przewidywany rajd, ten przedział 1-1,5 byłby już fajny
  • Re: Devoran rusza Autor: ~Blondi [78.30.64.*]
    Chłopaki, wy tu o jakichś złotówkach (a nawet ponad) za akcję a ja uciułałam ich 117 i mam klina - bo nie wiem czy dokupić 3 czy może szarpnąć się, zaryzykować i dokupić aż 8? No bo oni nic nie produkują, nikogo nie zatrudniają, planów żadnych nie rysują a więc główkuję - bo ryzyko jest dość znaczne! Doradźcie dziewczynie blondynie - b. ale to b. proszę, co tu robić?
  • Re: Devoran rusza Autor: ~asd [37.109.166.*]
    Dnia 2024-02-20 o godz. 17:59 ~Blondi napisał(a):
    > Chłopaki, wy tu o jakichś złotówkach (a nawet ponad) za akcję a ja uciułałam ich 117 i mam klina - bo nie wiem czy dokupić 3 czy może szarpnąć się, zaryzykować i dokupić aż 8? No bo oni nic nie produkują, nikogo nie zatrudniają, planów żadnych nie rysują a więc główkuję - bo ryzyko jest dość znaczne! Doradźcie dziewczynie blondynie - b. ale to b. proszę, co tu robić?

spadać
  • Re: Devoran rusza Autor: ~invest1 [178.235.181.*]
    Szukaj dalej moze ktos Ci podpowie co masz zrobic ale te pare akcji to bym sie nie zastanawiał tylko dokupił
[x]
ENERGY 4,55% 0,12 2025-11-07 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.