• Przesunięcie o tydzień Autor: ~Gosc [83.21.197.*]
    Słabo
  • Re: Przesunięcie o tydzień Autor: ~Robert [188.146.20.*]
    Słabo, to nic nie powiedzieć. Najpierw zlecają partaczom z Duality DLC do Gas Station Simulator, a teraz kolejne przesunięcie Winter Survival. Jak to było "Gra prawie gotowa od 2021" Normalnie spółka roku, gratuluję poczucia humoru.
  • Re: I CO Z TEGO? Autor: ~InwestujęBoMyślę [78.10.133.*]
    Oj dzieci bez akcji, żebyście się nie popłakały. Mogę zaproponować chusteczki do nosa i po lodzie:)
  • Re: I CO Z TEGO? Autor: ~rony90 [188.47.115.*]
    Skoro gra przesunięta o tydzień, to za chwilę wywalam PKC cały swój niewielki pakiet. A tak serio, to wg mnie bardzo dobra decyzja. Pomijając już kwestię stworzenia nowego trybu gry jest też kwestia okienka wydawniczego. W ostatni tydzień lutego było już cholernie gęsto od mocnych gier. W pierwszym tygodniu marca też jest spora konkurencja, ale jednak w kalendarzu jest trochę luźniej.
  • Re: I CO Z TEGO? Autor: ~Midas [91.192.165.*]
    Ja dodatkowo liczę na to, co zapowiedziała spółka w komunikacie: "przesunięcie premiery (...) pozwoli Spółce przeprowadzić szersze działania promocyjno-marketingowe Gry."
    Liczę na to bardzo, bo tej pory było z tym... powiedzmy średnio. Ale jeżeli przesunięcie o tydzień premiery było jakoś tam planowane, to jest to uzasadnione. Działania będą świeższe. Spodziewam się jakiś zasięgowych youtuberów.
[x]
DRAGOENT 0,00% 32,90 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.