Co się stało z Kacprem Szwajka? Według LinkedIn od grudnia nie jest już art direm w Duscie. Wypisal się przed premierą? Jest otwarty na nowe wyzwania - ergo nie ma roboty. Wywaliłi go bo był słaby, czy odszedł.sam?
No to chyba dobrze, że partacze polecieli? Czy też źle i powinni ich trzymać co też byłoby złe bo jednak partacze?
PS. W gamingu graficy i cała pochodna lata od projektu do projektu. Miałem biuro kiedyś obok Forever Entertainment. Tam zastępy grafików się co rok zmieniały po projekcie i wszyscy na zleceniu. A jaki projekt teraz THD robi żeby ich trzymać dalej?
Czekaj, co?
Dla Cię sytuacja gdzie leci art director jest normalna?
The Dust nie ma żadnych asssetow. Nie ma dobrego IP własnego, bo to licencja. Ma tylko ludzi.
Jedynym plusem inkwizytora mógłby być zgrany zespół, taki raczej słabszy, ale zgrany. A tu ludzie lecą, i to ci kluczowi. I to dla ciebie norma?
Teraz to nagle zespół ważny i kluczowy! A wczoraj to banda partaczy, którą trzeba zwolnić. Koleś odwalił paździerz i poleciał. Już pomijając to, że nie mają żadnego projektu, żeby trzymać większy zespół.
Jak chcesz załóż firmę i trzymaj tam słabych pracowników bo ich lubisz, bo fajną atmosferę w zespole macie i owocowe czwartki.
Leczcie się na nogi, bo na głowę za późno.
Ale skąd wiesz że to on odwalił pazdzierz? Serio się pytam.
No jeśli nie mają projektu...też to wiesz? Skąd?
Jesteś pewny, że nie jesteś kimś z dev teamu?
No jeśli widzisz tę grę, to chyba wiesz czy odwalił paździerz. Tak samo goście od animacji. Wszędzie, nawet na tym forum, największe psy wiesza się na tym jak ta gra wygląda, jakie są animacje. Albo ktoś powiedział dość i poszły wypowiedzenia, albo sami nie chcieli patrzeć na to co się będzie działo po premierze.
Mnie juz tu nie ma haha. Ze strata ty sie kisisz. Ja 2023rok mimo sporej straty thd i tak zamknalem niezlym plusem. Kiedys tez sie nauczysz zarabiac dragon
Po pierwsze skąd wiesz, że zostali, po drugie - dlaczego nie mieliby zostać? Bo jakiś jeden zafajdaniec prowadzi tu swoją kampanię żali na producenta? Z jego historii ewidentne jest że go wylali - może był tak samo świetny jak ten art dir