Dzisiaj kupiłem po 13,62 Nikogo nie zachęcam do kupowania -żeby była jasność ! ------------------------------------------------------------------------------------ Napisałem, żeby dać znać ,że są optymiści na tej spółce. A obecny kurs 14,10
Dnia 2024-02-12 o godz. 16:27 prof_wiatr napisał(a): > Brawo: > 13,62x 26szt=354,12zł (09:03:37) > Jaki inwestor takie transakcje. > xD > Z ciekawości jaką zapłaciłeś prowizję??? >
Może ma konto na XTB, tam jest miesięczny obrót do 100K EUR bez prowizji, więc spokojnie może sobie 10 000 PLN w ciągu dnia przerzucić i prowizji nie zapłaci, i można tak się bawić codziennie bez zmartwień o prowizję.
Zaspokajam ciekawość Oczywiście te dwa zlecenia były moje 74+ 26 razem 100 sztuk prowizja 0,19% / minimum 1.90 zł /z dawnego DB przeniesionego do Santandera obecnie nie można już takiej otrzymać. Kwotowo to 1,91 +0,68 łącznie 2,59 PLN --------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam tylko tych co nie mają w sercu złośliwości ! Wiadomo o kogo chodzi...
Nie oceniają ludzi swoją miarą, zakup mały ale trafny, każdy gra jak uważa i za kwoty jakimi dysponuje. Wyśmiewasz jego budżet jak byś podał swój to wierz mi wielu by się śmiało z twojego. Więcej tolerancji. Wstydzisz się wiatr podpisać ?
Dnia 2024-02-12 o godz. 22:20 ~Haha napisał(a): > Wiatr nie kupuje bo macd na dziennym na sell. Kupi po 20, bo czeka na wynik z 4 kwartału, na który już nikt poważny nie patrzy . ______________________________________________________________________ 1. wyniki za 4Q2023r, spowodują tąpniecie. 2. wyniki za 1Q2024r dopiero mogą wywołać Armagedon. Z zasady nie lubię łapać spadającego noża. Ps. a co będzie jeśli rząd w czerwcu nie przedłuży ochrony dla indywidualnych odbiorców energii elektrycznej ?