Widzę, że wielu nagania na spadki, wiec jest oczywistym, że chcą odkupić taniej i słusznie. Czekam na 123zł czyli początek ostatnich wzrostów z początku roku. Nastepne wsparcie to 114zł co wydaje się absurdem w obecnej sytuacji, ale jesli narracja naganiania drobnicy na oddawanie bedzie trwała dalej to też i tam z chęcią dokupie
Niech spada, chętnie dokupię. O tym, że wyniki będą kiepskie było wiadomo już w zeszłym roku, teraz jak mamy minus w notowaniach to naczelny troll tomuś się uaktywnił myśląc że coś zdziała/kogoś wystraszy. Tak tak tomuś, Unimot się kończy i zaraz ogłosi upadłość… jest czas żeby odłożyć kasę na IKE, kupić i zapomnieć
Skoro cię nie interesuje to co tu robisz? Szczególnie w momencie jak spada. Jakiś interes na tych spadkach widać masz. A ja czemu mam płakać? Jak jest black friday w sklepach to raczej cieszę się z promocji, tu jest raczej podobnie.
No porównanie raczej trafne, lepiej kupować jak jest tanio, a nie drogo. Powiem tak - na xtb też były takie trole jak ty, tam też spadło, nawet więcej i tam też(nawet nie po roku) wyszedłem na spory plus. Poczekamy do końca tego roku zobaczymy kto wyjdzie na plus.