• jaki jest tutaj cel? Autor: ~caruzo [178.36.219.*]
    Jestem tutaj od 3 lat, przeżyłem 60, 50, 30 i teraz 15 złotych. Firma się rozwija, dostaje dofinansowania i ciągle spada. Jest pozytywna informacja- kurs w górę i za parę godzin-wyrównanie lub spadek. Widać jak na dłoni, że "ktoś" kurs kontroluje. Trwa to już trochę długo. Jaki cel tego działania? Firma wejdzie na najwyższe obroty i wtedy nastąpi propozycja wykupu/ przy takiej b. niskiej wycenie/,lub przyjdzie termin możliwości sprzedaży akcji przez głównych akcjonariuszy i wtedy widły, widły, widły i sprzedaż..Chyba niedlugo się o tym przekonamy.
  • Re: jaki jest tutaj cel? Autor: ~SympatykWaldemara [89.64.15.*]
    Mało wiesz o głównych akcjonariuszach tej firmy.
  • Re: jaki jest tutaj cel? Autor: ~KA [89.67.10.*]
    To tak naprawdę wie kilka osób. Osobiście jestem dobrej myśli, ale zobaczymy co pokaże przyszłość.
  • Re: jaki jest tutaj cel? Autor: ~Smok [83.28.168.*]
    Przyszłości nikt nie zna ale spółka jest spoko napewno bedzid zarobek
  • Re: jaki jest tutaj cel? Autor: ~SympatykWaldemara [5.173.112.*]
    Powiadasz zarobek/zysk. profit ? Hmm no cóż z pewnością, pytanie tylko czy tak jak do tej pory w postaci tłustej pensji dla Prezesa nie powiązanej z wynikami, czy może na opakowanie do recyklingu po paprykarzu szczecińskim dla reszty Akcjonariuszy ?
  • Re: jaki jest tutaj cel? Autor: pablo1111 [83.29.63.*]
    Dnia 2024-02-11 o godz. 13:46 ~caruzo napisał(a):
    > Jestem tutaj od 3 lat, przeżyłem 60, 50, 30 i teraz 15 złotych. Firma się rozwija, dostaje dofinansowania i ciągle spada. Jest pozytywna informacja- kurs w górę i za parę godzin-wyrównanie lub spadek. Widać jak na dłoni, że "ktoś" kurs kontroluje. Trwa to już trochę długo. Jaki cel tego działania? Firma wejdzie na najwyższe obroty i wtedy nastąpi propozycja wykupu/ przy takiej b. niskiej wycenie/,lub przyjdzie termin możliwości sprzedaży akcji przez głównych akcjonariuszy i wtedy widły, widły, widły i sprzedaż..Chyba niedlugo się o tym przekonamy.

Caruzo, jesteś zmęczony i sfrustrowany, ale mam dla Ciebie dobrą wiadomość: mylisz się mocno.

Pozdrawiam Inwestorów. - Kupować w miarę możliwości.
[x]
BIOMAXIMA 3,31% 14,05 2025-09-25 15:27:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.