Widać upływ wieku w wypowiedziach prezesa. To normalne. Tylko zuchwala arogancja infantylnego pseudo eksperta od biznesu gastronomicznego już nie jest normalna. Samozwańczy ekspert w żenujący sposób wygłasza swoje "mądrosci". Jak mocno przypomina innego prezesa - małego dyktatorka.
Byliśmy na żarciu w cztery osoby i wszyscy byli bardzo zadowoleni.
W tej knajpie w dużym mieście stoliki były zajęte ludzie czekali tak jak cacek mówił w wywiadzie kiedy sobie jedliśmy dużo jedzenia wyjeżdżało na wynos.
Kelnera pytałem czy jest tak codziennie to mi odpowiedział że na ogół mają komplet popołudniami i wieczorem.
Także te bzdury to sobie możecie z misiem pisać, fakty temu przeczą.
Obsługa bardzo miła zresztą jak zawsze nie spotkałem się jeszcze żeby było inaczej.
Daj prosty dowód na Twoje twierdzenia o sukcesach frekwencyjnych. Chodzi mi o porównanie ilości rachunków Rok do Toku Kwartał do Kwartału czy Miesiąc do Miesiąca. Od kilkunastu lat Adamsy nie podają tego parametru. Dlaczego? Bo spadku w każdym okresie są porażające. To przekłada się na kolejne ciągle okresy strat I konieczność lewarowania finansowaniem zewnętrznym. To były kredyty ( wszystkie opcje na dziś wykorzystane) oraz dziesiątki systematycznych emisji papiera na GPW. To ostatnie takze juz jest nieaktualne. Smakoszu gastronomi opartej na mrozonkach i tanich półproduktach dawaj dane o które tu proszę a nie opowiadaj dyrdymałów o frekwencji widzianej oczami Adamsowego pachołki.
..."Dziesiątki systematycznych emisji papierami na gpw"...
No papieru to jest naprawdę ogrom.38mln sztuk z czego 26% u cackow i innych.
Co za ignorant...
200mln obrotu rocznie przy jedynie +-75 restauracji.
Frekwencja jest co bardzo boli innych.
Za 2 steki z aplikacja płacisz tyle co za 1 na tą chwilę są bezkonkurencyji i ludzie to widzą i chodzą do sfinksa.
Studenci wracają też.
Chodź powinni w miastach studenckich takich jak moje np wykupić billboard na węzłach komunikacyjnych miasta z tą informacją.to nie są duże pieniądze dla sieci a zapada w pamięć jak się czeka na autobus czy tramwaj.studenci nie spiesza się tylko w jednym miejscu jak czekają na przesiadkę:-)
....dlaczego ukrywasz porównanie ilości czeków, dlaczego nie odpowiadasz na ten dramat sensownymi faktami. Bredzisz ogólnikami. Kłamstwa i płytka propaganda bez jednego istotnego parametru.
są dwie opcje, yogi to opłacany przez spolke naganiacz albo zwyczajnie kupił na górce powyzej 80gr i dwoi i sie i troi zeby podbić smieciucha chociaz o pare groszy.
Opowiada te same brednie od miesiecy. A to rakieta, a to juz tuz tuz petarda, a to inwestor, a to szejk z egiptu. Poziom tych absurdów sięga zenitu.
Yogi ty lepiej przygotuj sie na zjazd pietro nizej bo wykres jest czytelny jak nigdy wczesniej.
a jak ufo wyladuje to juz w ogole bedzie rakieta. I jeszcze jak szejk egipski przyjedzie i beda dania gotowe sprzedawac do Egiptu. O jezuniu ale dzida wtedy.
no co ty to powinno chodzi po 30 zł a jak zaczną organizować loty kosmiczne to bedzie chodzic po 300 zł i to już tuż tuż. Podobno juz mają prototyp rakiety kosmicznej tylko jeszcze dopinają dania gotwe zeby mialy dłuzszy termin waznosci.