• Zarząd Ciuniutko Autor: ~Piszpanjan [193.227.123.*]
    Widzę że zarządowi nie zależy na kursie spółki a szkoda jak mówiłem trzymam do wyników najwyżej sprzedam ze stratą to jest giełda jednemu zabierze drugiemu da te 600 tys akcji kupili by w mik ale cóż ??????
  • Re: sam jesteś Ciuniutko Autor: ~Dexter [41.143.72.*]
    A sprzedawaj marudo, płaczku obsmarkany. Przylazleś tutaj żeby tak smęcić i nas wszystkich obsmarkać i kozami z nosa wybrudzić, bo kurs ci się nie podoba i zarząd mało kupuje. A mnie się ty nie podobasz i twoje jęczenie żałosne i te brednie, płacze i smarkanie. Zabieraj te kozy z nosa, zjedz sobie.
  • Pomału do przodu Autor: ~Piszpanjan [193.227.123.*]
    Widzę i słyszę że wszystko wam pasuje po 04 po 06 i stagnacja na wiele miesięcy dziadki w kapciach filcowych to jest giełda pieniądz musi być w ruchu żenada młode dziatki. ale w porzo wiecie lepiej przecież jesteście już tu tyle lat.
  • Re: Pomału do przodu Autor: ~SL [89.64.15.*]
    To wal na spółki konopne jak potrzebujesz hazardu i wzrostu spekulacyjnego a nie organicznego.
  • Pomału do przodu Autor: ~Piszpanjan [193.227.123.*]
    Akurat wczoraj sprzedałem HEMPA i koniec dyskusji szklarniaki maklerzy z paroma akcjami
  • Re: Pomału do przodu Autor: ~SL [89.64.15.*]
    Wszyscy sprzedali i wszyscy zarobili po 60 % na Hempie tylko kto zawisł na wcześniejszych hakach mitomanie.
  • Re: Pomału do przodu Autor: ~Serek [5.173.48.*]
    Ja zgarniam szybki hajs choćby na krypto, ale jak chcę go przechować gdzieś w większej ilości to jak dla mnie Polman to idealna spółka do tego. Tu nie muszę gryźć paznokci z nerwów że mi kasa wyparuje.
  • Re: Pomału do przodu Autor: ~Dexter [41.141.8.*]
    Społka przechowalnia? Ale głupoty. Jesteś prawie tak głupi jak piszpan jan - slynny ppj który tak męczył freda aż zamęczył.
[x]
POLMAN 0,00% 0,40 2026-05-18 09:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.