Tutaj będzie jak na Lubawie - kiszka, przetargi i podbicia. Potem zjazd i, tak jak na lubawie - wyniki, które już zawierają kasę za wygrane przetargi. A po nich kilkadziesiąt % up. Czekamy na raporty, potem w górę.
Dnia 2024-02-12 o godz. 14:13 ~LESZCZ napisał(a): > A jaka masz średnia?Ja na razie 1/3 tego co chce tu włożyć kupiłem ze średnia 1.79. Resztę chciałbym w okolicach 1.65/1.68.
jesteś pewien, że to możliwe, żeby zebrać chociaż kilkanaście tysięcy akcji przy 1.65? bo rozumiem, że nie polujesz na 500 czy 1tys sztuk. Na stop losy tutaj raczej nie ma co liczyć, przy tej cenie poniżej 10letnich minimów wszystkie dotychczas ustawione raczej dawno wystrzeliły.
To już nie zejdzie do tych poziomów, tego jestem pewny, czasu coraz mniej im zostało do raportu. Tak na poważnie to dziwię się ze nie robią wezwania przy takiej cenie.
Podobnie myślę, zresztą to widać po skubaniu akcji między 1.8-1.9
Tak na marginesie, pisanie o tym, że kurs zjedzie na 1.6 to też metoda odciągnięcia innych od kupowania akcji teraz, żeby czekali na niższe poziomy i nie kupowali po obecnej, zaniżonej i okazyjnej cenie :D
Przypominam że pisaliście że ponizej 1.90 nie zejdzie. A zeszło:).
Technicznie tak często bywa że zaznaczony jest dołek na jakimś poziomie a później pojadą się retest tego poziomu. Tylko przy bardzo silnych walorach mamy odbicie od wsparcia i zmiana trendu. Ja jeszcze liczę na jeszcze że tak będzie a jak na razie to tylko ruch boczny do 2.20.
ja mam średnią 1,9. Spokojnie czekam. Częśc lubawy puściłem już. A tutaj - czekam na 1,98, potem 2,2. Wystarczy niewiele. To spółeczka, gdzie można niewielkim kapitałem po dobrym espi zrobić piękną cyfrę, czego nam wszystkim życzę.
Dnia 2024-02-13 o godz. 11:10 ~LESZCZ napisał(a): > Może tak być jak piszesz. Zdążyłem tylko 5k akcji kupić. Jak przebije 2.20 to pomyślę o dokupieniu. Jak na razi to korekta w ruchu spadkowym.
korekta w ruchu spadkowym na kilkadziesiąt tyś akcji? spoko analiza :)
jak byk widać, że ktoś mocno wykupił akcje ze stołu i nie jest to akcja charytatywna :)
Jak wy chcecie zarabiać z 5 k akcji? Na serio podziwiam was i wasze analizy, a to będzie najlepszy rok proroka i jest szansa zarobić, sporo zarobić.Spolki militarne znów będą grane.
Łącznie chciałem 15k kupić ale zdążyłem tylko 5k. Jak trend zmieni się z na wzrostktu dokupuje resztę. Wiesz ja gram indywidualnie 250k zł na całe portfolio. Wiec na Protektora przeznaczam tylko 35k.
A nad czym ty tak myślisz? Na piwo i frytki masz, uważaj bo wkrótce ci na zapałki zabraknie, jak tak ostro będziesz grał. Na Lubej już zarobiłem, czas tutaj tulić kasiorę, ale nie 5-7% tylko przynajmniej 50%, bo na inflacje nie zarobisz chlopie. Ale pozdrawiam i sukcesów dalej życzę.
ale ja liczę na spadki! poza tym... nigdy nie naganiałem na nic. W dupie mam czy rośnie czy spada. Gram tak, że w długim okresie i tak zarabiam. Nie muszę pajacować. Nie udzielam się na forach za dużo, bawi mnie za to czytanie tego co piszecie. Taki psychiatryk. A że jestem z zawodu psychoterapeutą - mam ubaw. Za co serdecznie Wam dziękuję.
Zastanów się wpierw co piszesz. W jakim długim terminie ? kilka dni to długi termin (2000 akcji średnia 1.90 sprzedane dziś po 2.09). To z Twojego ostatniego wpisu. Szkoda wypisywać takie brednie.
Forumowy dzieciaku - częśc akcji każdej spółki mam na długi termin, częśc mam na krótko. Uśredniam, przez co zawsze wychodzę na swoje, wartośc portfela rośnie. Tak gram od lat. Dłużej niż ty żyjesz pewnie.
Ale nic to... dobrej zabawy i bez odbioru. Zaraz idę na oddział, pewnie tam spotkam takich "graczy" jak Ty.