Ja się pytam gdzie jest naczelny naganiacz Romuald? Zniknął? Czyli tak jak pisałem, trole znikają przy zjeździe do bazy i pojawiają się ponownie przy kolejnych sztucznych podbitkach.
Co tak przeżywasz ricky?
Będziesz siedzieć non stop przed notowaniami to sobie wzrok zepsujesz.
Korekta w trendzie wzrostowym jest naturalną koleją rzeczy.
Jest okazja dobierać póki tanio
BINGO, takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem od rasowego naganiacza. Jednego dnia obiecuje 10 zł a potem 40 zł żeby następnego dnia twierdzić że spadek -15% to jest świetna wiadomość. Dobrze że jestes Romuś bo może dzięki Tobie ktoś kto chciał tu umoczyć swoje pieniądze to teraz przejrzy na oczy z jakimi trolami naganiającymi mamy tutaj do czynienia.
Oceniam sytuację na bazie 3 letnich obserwacji Simfabric, który jest właścicielem VRF. Otóż wyobraź sobie że od 3 lat na sim dzieją się dziwne rzeczy, zarząd wrzuca ESPI że coś zrobi, robiona jest sztuczna podbitka a na forum bankiera przychodzą naganiacze obiecujące jak Ty niesamowite zyski juz jutro, już za chwilę max za tydzień. Po czym dziwnym trafem nic co w ESPI nie jest realizowane, kurs spada i trole znikają na jakis czas tylko po to żeby powrócić tu ponownie w dniu publikacji kilejnego lipnego ESPI, sztucznej podbitki i naganiania troli na forum. I teraz powiedz że nie ma tutaj żadnej zbieżności z tym co się właśnie wyprawia na VRF? Nieważne co byś napisal to na takie rzeczy może nabrać się wyłącznie ktoś kto nigdy nie zapoznał się z historią VRF i SIM a za to uwierzył w słowa naganiaczy na bankierze.
A Ty tak na serio?? Sądziłeś, że kurs w kilka dni poszybuje na 10PLN? XD
Też jestem zdania, że wycena spółki jest niższa od potencjału oraz tego co wynika wskaźnikowo oraz co w mojej skromnej ocenie pokazuje AT. Natomiast dojście do 10PLN zajmie kilka tygodni jeśli nie miesięcy, no chyba że wpadnie jakieś solidne ESPI.
Giełda wymaga cierpliwości... Taki frazes, ale wielokrotnie doświadczony.
Więc proponuję zluzować, jeśli nie planujesz inwestować w akcje tej spółki, bo widać że masz bardzo emocjonalny stosunek.
Danny, Ty tak serio? Przynajmniej raz w tygodniu wpada na forum naganiacz co obiecuje już za chwileczkę 10 zł, już za momencik 40 zł. Czemu wtedy nie przychodzisz ze swoimi giełdowymi teoriami?
A ja tylko przypominam jak działa naganiactwo troli na tym forum. Obiecywać, obiecywać, nie ważne że nie ma pod co rosnąć. A potem zakopie się dany wątek innymi z setką innych bzdur.
Romuś, jeżeli taki z Ciebie wytrawny inwestor to powiedz wszystkim ile ESPI wypuściła grupa simfabric w ciągu 4 lat o grach produkcji własnej a ile z tych gier powstało od tego czasu? Podpowiem, żadna z obiecanych gier własnych nigdy nie ujrzała światła dziennego. Można śmiało stwierdzić że zarząd okłamuje inwestorów ale pomimo tego przychodzisz Ty, cały na biało i ośmieszasz się tekstami o potencjale, o niedowartościowaniu, o 40 zł na kursie tylko zapominasz o elementarnych zasadach giełdy. Żeby kurs rósł to spółka musi produkować coś na czym dobrze zarabia. A tutaj produkowane są wyłącznie puste ESPI.
Czyli nie przejdzie ci przez gardło, że myliłeś się co do groszy?
Tego się spodziewałem.
Zamiast brać w dołku to czekałeś dalej. A teraz znów narzekasz a inni odcinają kupony.
Romuś, nigdy nie pisałem o groszach więc przestań kłamać. Ale za to możesz wszystkim tutaj wkleić link z przeprosinami inwestorów, których okłamałeś pisząc że już zaraz 10 zł a potem 40 zł bez absolutnie żadnego uzasadnienia. A najlepsze w tym wszystkim jest to że spółce faktycznie bliżej do groszy niż obiecywanych przez ciebie 40 zł.