• Aktualności cd. Autor: ~PR [89.72.195.*]
    Jeśli zagląda tu czasem ktoś ze spółki - może czas na kontynuację aktualności. W info z 26.11 Prezes mówił o 3 częściach a od pierwszej mija już prawie kwartał. Na forum cisza nawet trole poznikały. Przydałoby się tchnąć trochy życia i rozruszać zamierające obrony.
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~antyjareczek [188.252.0.*]
    Ja zaglądam. I cieszę się z przyzwoitych wyników.
    W swojej lidze to jedna z lepszych i stabilniejszych firm. W dodatku ma niezły portfel gier i trochę poczyściła zalegające śmieci.
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~raport [89.229.185.*]
    Podali szacunkowe wyniki

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ULTIMATE-GAMES-S-A-Szacunkowe-wybrane-jednostkowe-dane-finansowe-za-2023-r-8694428.html

no i super - dziś zielono na tle czerwonego rynku.. jak ktoś nie ma waloru raczej wydaje sie, zę dno uklepane?, także pod dywidendy może być ciekawy wybór
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~Budda [46.204.4.*]
    Mnie się tu na forum już nie chce zaglądać. Ulg traktuje długoterminowo. Jak pisałem wcześniej dokupiłem akcji w styczniu.
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~Wue [5.184.252.*]
    Spokojna głowa, do końca tygodnia będzie znowu jednocyfrowo i czerwono. Co wy chcecie żeby ulg miał taką samą kapitalizacje jak for który wypracowuje dwa razy więcej przychodów i zysków? Gratulujemy naiwnym którzy ubrali się dzisiaj w ciepłe palta i dali się w nich powiesić na haku.
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Będzie miał wyższą kapitalizację niż For. Tylko jeszcze kilka rzeczy musi się zmaterializować.
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~Brizi [88.156.213.*]
    I tu się z tobą zgodzę, jeśli w jakiś magiczny sposób zmaterializują się w portfolio spolki lepsze tytuły niż ma for i ulg będzie zarabiał na nich więcej niż for to faktycznie ma szansę na wyższą kapitalizację. Niestety póki co od wielu lat w jakości i popularności tytułów jest pomiędzy tymi dwoma firmami przepaść na korzyść for.
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Od jakich kilku lat ??? I co masz na myśli, dwa remaki ?
  • Re: Aktualności cd. Autor: ~Brizi [88.156.213.*]
    No i widzisz, na dwóch solidnych remakach zarabiają od lat kilka razy więcej niż ulg. Przepaść jakościowa. Ale tak to jest jak jedni podpisują umowy z dużymi firmami z Japonii a inni wypuszczają rybne hity w które gra 16 osób na Steam i które od lat nie mogą wyjść z early access.
[x]
ULTGAMES -0,78% 12,65 2025-11-28 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.