• Egipt Autor: ~Gracz [31.0.24.*]
    Jak tam w Egipcie,jest coś czy kit wcisnęli?
  • Re: Egipt Autor: ~Misiu [31.0.71.*]
    no tak kupili wszystkie hotele w Egipcie i beda tam sprzedawac dania gotowe nie slyszales. Hahaha. Czy jest w ogóle ktoś kto brał na poważnie ten Egipt albo te hotele?? Przeciez to komedia jest.
  • Re: Egipt Autor: ~Sfinks [5.173.18.*]
    Misiu boli że niezalapales się na windę z 35 gr na 1.4zl co.... Ale boli och jak boli ...haha ujadac cały rok jesteś żenujący.
    Ale osobiście uważam że miałeś akcje I sprzedałeś na chwilę przed wybiciem.
    Mogę cie jedynie pocieszyć i łacze sie w bólu....czekaj na 40gr dalej :-)
    Pozdrowienia Marsa Alam...czy jakoś tak
    Tym czasem ja poczekam w wagoniku do Egiptu
  • Re: Egipt Autor: ~Pięknie [83.8.219.*]
    Hurghada center
    dla mnie to rownie dobrze mozesz tutaj czekac na lądowanie ufo, twoj problem. Tylko juz nie wypisuj tych bredni tutaj.
  • Re: Egipt Autor: ~Sfinks [5.173.18.*]
    Na ile dni misiu sprzedałeś akcje w zeszłym roku przed wybiciem ze nie możesz do dziś się pogodzić z przegrana?
    :-) nic nie boli jak źle podjęte własne decyzję inwestycyjne ale tak jest na giełdzie co zrobić.
    no niestety przez twoje naganianie na tą spolke od miesiecy jest tutaj pewnie grupa osob ktora kupila ten papier na tej spekulacyjnej gorce podejmujac przy tym fatalna decyzje inwestycyjna.
  • Re: Egipt Autor: ~Sfinks [5.173.202.*]
    Ja misiu jestem tu od 35 gr i wtedy jak kupowałem też mnie wyszydzano i wysmiewano a ja konsekwentnie mam zaufanie do spółki i się tego trzymam.
    Ty nie masz akcji podobno obrażasz wysmiewasz i wmawiasz ze jest racja po twojej stronie a espi ze spółki podaję zupełnie co innego.
    Takiego hipokryty to nie spotkałem jeszcze.
[x]
SFINKS -3,15% 0,37 2025-12-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.