• do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~MERYTORYCZNYcytat [31.11.208.*]
    Zobacz wątki dotyczące SUNEX S.A. Zobacz profil SUNEX S.A.  
    Autor: ~Mar [45.131.35.*] 2024-02-07 11:17
    Opublikowano przy kursie:  13,98 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Ty też masz prawo swoje rewelacje wypisywać
    Co ci po wnioskach jak duża strata jaką miałeś na Sunex nie pozwoli ci się odważyć i kupić nawet po 10zł. Piszesz znawco o 11,1zł ale jak było po 11,20 to nie kupowałeś urosło do 15,70 to jest 40% a ty to przegapiłeś, taki z ciebie znawca. Wyśmiewałeś tych co brali po 12zł w tym mnie i co sprzedałem po ok.15,20, nie cwaniakuje jak ty że wszystko wiem. Wiem jedno jestem do przodu 50koła a ty możesz co najwyżej wyśmiewać innych. Przyznam się że miałem wcześniej na Sunex wtopę 12koła. Żeby była jasność nadal wieżę w Sunex długoterminowo ale dopiero za pół roku.
  • Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~Haha [89.22.211.*]
    Ale czemu Ty sie tym gosciem przejmujesz? Wychodzi przy spadkach i udaje mądrego bo pół roku temu pisał że bedzie spadac a jak rosnie to siedzi cicho
  • Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~obsrywator [78.9.130.*]
    może wejdę , jak cena w okolicach jedenastu będzie ! czyli pod koniec lutego ;-))))
  • Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~Haha [188.146.92.*]
    Książkowy wiatr dzisiaj, pisał że lecimy w dół na 11 a tu plusik niewielki
  • Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~Zobserwacji [31.11.208.*]
    I co dalej?
  • Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: prof_wiatr [79.185.31.*]
    I dalej, tak jak pisałem.
    Nic się nie zmieniło.
    Doprawdy, jak czytam się Wasze posty, a w nich zaklinanie rzeczywistości, to wiem, że warto inwestować na giełdzie.

• Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~obserwator [31.11.208.*]
    Zobacz wątki dotyczące SUNEX S.A. Zobacz profil SUNEX S.A.  
    Autor: prof_wiatr[79.185.31.*] 2024-02-29 09:17
    Opublikowano przy kursie:  12,14 zł , zmiana od tamtej pory: 0,49%
    Re: do tego znawcy ,, od wiatru,,

Doprawdy, jak czytam się Wasze posty, a w nich zaklinanie rzeczywistości, to wiem, że warto inwestować na giełdzie
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Trzeba jeszcze mieć ........ ODWAGĘ !
  • Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~Mar [31.0.82.*]
    Wiatr jak czytam twoje wypociny to się zastanawiam skąd się biarą tacy ludzie. Piszesz jak zwykle bez konkretów nowi myślą że coś kiedyś napisałeś ale niektórzy znają twoje wypociny. W ostatnim czasie dużo się zmieniło, sprzedaż akcji w ABB, pożyczka od prezesa, zapowiedzi prezesa że od stycznia ruszają Niemcy a tu klapa, zmieniła się wiarygodność prezesa. W mojej ocenie czas kiedy warto wejść przesuwa się nie na wyniki w kwietniu ale po wynikach we wrześniu zdecyduje co dalej.
  • Re: do tego znawcy ,, od wiatru,, Autor: ~obsrywator [78.8.158.*]
    kiedy zanurzenie robicie ?? , już chyba czas - im szybciej tym lepiej ! nie ??
    wszystkie znaki przeciwko wam się skłaniają , ...... więc , kiedy ?

[x]
SUNEX -1,37% 4,70 2025-11-07 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.