A ja mam wrażenie, że przerzucacie między sobą. Czekacie na niecierpliwych - to zrozumiałe do tego wystawiacie po prawej trochę akcji żeby dodatkowo wzmocnić efekt pseudo paniki.
Do raportu jeszcze parę dni więc wasza zabawa trwać długo nie będzie Haha
Co ty bredzisz gosciu,wystawiłem zredukować pozycję ,jeszcze trochę muszę zbyć ,inny plan na innej spółce mam a ty bredzisz o przerzutach. To ja ok 0,83 wystawiałem i niżej mozesz kupować , jeszcze trochę mam redukcji to bierz a nie snuj teorii ,do piątku masz czas .
Takie bajki to wciskaj innym. I co jeszcze wymyślisz? Masz koszyki puszczaj, a co po piątku? Peacem wywalisz? Tu redukować na tych poziomach, to lepiej powiedz ile jesteś w plecy. I kto wywala przed dobrym raportem? Nie kumam tu niektórych.
Mam tego ponad 600k zbierane od wielu wielu tygodni, miesięcy na poziomach 8gr a latało znacznie więcej tego, zbywam raptem ok 100k bo redukuje i podobnie na kilku innych spolkach w portfelu.
Inne plany dotarło, zakup etf na crypto bo termin mam?? Dotarło?.
Ja nie kupowałem drozej tylko podstawialem systematycznie małe zlecenia, trwało to długo pisalem.
Co do piątku mam etf time.
Weź sie gosciu ogarnij a nie draznij ludzi bo się osmieszasz.
Zlecenia na S stoją aż się sprzedadzą.
Co napiszesz może że nie mam tyle, mogę wystawić np na 12gr 500k ty wystawisz swoje czy jedynie atakować innych potrafisz, porównamy?
500 001 na 12gr wystawione, rejestracja 15:07.
Teraz ty za mną pokaż czy dalej będziesz drażnić ludzi i zakładać takie watki nic nie wnoszące.
Dnia 2024-02-07 o godz. 15:09 ~Żegnam napisał(a): > Człowieku ty masz problem jakiś czy co? > > > > Mam tego ponad 600k zbierane od wielu wielu tygodni, miesięcy na poziomach 8gr a latało znacznie więcej tego, zbywam raptem ok 100k bo redukuje i podobnie na kilku innych spolkach w portfelu. > > Inne plany dotarło, zakup etf na crypto bo termin mam?? Dotarło?. > > Ja nie kupowałem drozej tylko podstawialem systematycznie małe zlecenia, trwało to długo pisalem. > > Co do piątku mam etf time. > > > > Weź sie gosciu ogarnij a nie draznij ludzi bo się osmieszasz. > > > > Zlecenia na S stoją aż się sprzedadzą. > > > > Co napiszesz może że nie mam tyle, mogę wystawić np na 12gr 500k ty wystawisz swoje czy jedynie atakować innych potrafisz, porównamy? > > > > 500 001 na 12gr wystawione, rejestracja 15:07. > > Teraz ty za mną pokaż czy dalej będziesz drażnić ludzi i zakładać takie watki nic nie wnoszące.
Ja kiedyś tu grałem pod szacowane z ilością znacznie większą, wtedy koło kilku miesięcy zbierałem a gdy pompowali to też był śmiech że tyle nie mam, potem jak odpaliło co grosz wywalałem po 100k, zarobilem ładną kasę a tacy hejterzy wylewali pomyje bo kupi taki za 5k akcji i oczekuje wielkich wzrostow. Nie warto dyskutować z takim. Życzę udanych inwestycji również.
Dnia 2024-02-07 o godz. 15:17 ~Jw napisał(a): > Dnia 2024-02-07 o godz. 15:09 ~Żegnam napisał(a): > > Człowieku ty masz problem jakiś czy co? > > > > > > Mam tego ponad 600k zbierane od wielu wielu tygodni, miesięcy na poziomach 8gr a latało znacznie więcej tego, zbywam raptem ok 100k bo redukuje i podobnie na kilku innych spolkach w portfelu. > > > Inne plany dotarło, zakup etf na crypto bo termin mam?? Dotarło?. > > > Ja nie kupowałem drozej tylko podstawialem systematycznie małe zlecenia, trwało to długo pisalem. > > > Co do piątku mam etf time. > > > > > > Weź sie gosciu ogarnij a nie draznij ludzi bo się osmieszasz. > > > > > > Zlecenia na S stoją aż się sprzedadzą. > > > > > > Co napiszesz może że nie mam tyle, mogę wystawić np na 12gr 500k ty wystawisz swoje czy jedynie atakować innych potrafisz, porównamy? > > > > > > 500 001 na 12gr wystawione, rejestracja 15:07. > > > Teraz ty za mną pokaż czy dalej będziesz drażnić ludzi i zakładać takie watki nic nie wnoszące. > > Ja kiedyś tu grałem pod szacowane z ilością znacznie większą, wtedy koło kilku miesięcy zbierałem a gdy pompowali to też był śmiech że tyle nie mam, potem jak odpaliło co grosz wywalałem po 100k, zarobilem ładną kasę a tacy hejterzy wylewali pomyje bo kupi taki za 5k akcji i oczekuje wielkich wzrostow. Nie warto dyskutować z takim. Życzę udanych inwestycji również.
A ja mam 90k i co hejter mnie opluje czy zaprzeczy milioner kolejny haha
A skąd wam to przyszli do głowy, że kogoś chcę opluwać? Po prostu ciągle tu trolujecie więc co się dziwić, że tak odbieram wasze wpisy. Ile mam to się chwalił nie będę i też zbieram po cichu od dawna.
Skad? A stąd że skaczesz do każdego widzę, napisałem raz że to ja sprzedaje a ty tu o bajeczkach, wymyślaniu, docinki to ci wystawiłem. Czego się boisz wystawić nikt ci nie weźmie, może że masz mało dlatego tak byś wystawił ale lepiej prawic głupie docinki i bezsensowne posty zakładać, posadzac innych o nieprawdę.
Dlaczego oskarżasz ludzi o trolowanie, masz problem do kogoś to pisz bezpośrednio do niego a nie przychodzisz na forum i piszesz ciągle tu trolujecie.
Lepiej zamilknij bo się osmieszasz
haha wszyscy to trole ino nie ty leszczu. ..haha hejter od dawna zbierasz anagle aktywujesz się, naganiasz... Facet cię ośmieszył, wystawił a ty czemu głowa w piach bo jesteś zwykłym kółkowiczem co wpadł ,kupił drobne z wypłąty i liczy na kosmos wybicie, Co z ciebie za ynwestor co czeka na wypłatę by kupic akcje, zarabia się wypracowaną gotówka a nie wypłatą a potem wtopa i płacz.
Tak samo trolujesz pisząc o silnym wybiciu po co ta nagonka trolu, co ty myślisz że po raporcie który z góry jest wiadomy będą pompować ci kurs w kosmos żebyś zbył swój mikro pakiecik. Ty ze swoim mikro pakietem musisz łudzić się ogromnymi wzrostami a ci co mają dużo zasypią to jak ino podskoczy kilka groszy bo to ładny zysk mając np. 500k-1mln akcji czy więcej.
Ośmieszasz się sam pisząc, że raport jest znany i inne dyrdymały. Mam więcej akcji niż żegnający się kolega i nie muszę tego nikomu udowadniać. Myślałeś że mnie takim wpisem wkurzysz lub spowodujesz że będę grał pod twoje gierki?
Trochę inna liga.
Dnia 2024-02-08 o godz. 20:33 ~Hahaha napisał(a): > Zbierasz przez pół roku 500 kilo akcji po 8 gr żeby wyrzucić po 9 gr i zarobić 5k? Żal mi Ciebie... Nie inwestuj, idź na etat, więcej zarobisz
Kolejny co czytać nie potrafi, nikt tu nie pisał o zbyciu 500k po 9gr, strach co zagląda w oczy, taki z ciebie inwestor że pakujesz się w taką spółkę za grosze z nc gdy inne w tym czasie dają sowite zyski. Tu zarabia się na spekulacji co jakiś czas a ty będziesz wisieć tu latami z twoim pakietem z minusem w portfelu hahah. Tu byli kiedyś tacy jak ty co czekali ze swoim pakiecikiem na niebotyczne wzrosty a zostali ubrani pod szacowane, sam wywalałem od 12 w górę zarabiajac ładną kasę a drobnica ludzila się na wielkie wzrosty i śmiała. Teraz kwitną do dziś na haku. Ja tą kasę już kilka razy obróciłem. Nie mialcz
Biedaczki z pakietami 10-100k trzęsą majtkami wymyślają sobie wielkie wybicia a guzik będzie co najwyzej kilka groni i to zasypia. Nabrała bwnda leszczy po 9 jak prezes sypał i hak uwiera hahaha