Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: 342,68%

Re: Idzie silne wybicie, trole to czują

Człowieku ty masz problem jakiś czy co?

Mam tego ponad 600k zbierane od wielu wielu tygodni, miesięcy na poziomach 8gr a latało znacznie więcej tego, zbywam raptem ok 100k bo redukuje i podobnie na kilku innych spolkach w portfelu.
Inne plany dotarło, zakup etf na crypto bo termin mam?? Dotarło?.
Ja nie kupowałem drozej tylko podstawialem systematycznie małe zlecenia, trwało to długo pisalem.
Co do piątku mam etf time.

Weź sie gosciu ogarnij a nie draznij ludzi bo się osmieszasz.

Zlecenia na S stoją aż się sprzedadzą.

Co napiszesz może że nie mam tyle, mogę wystawić np na 12gr 500k ty wystawisz swoje czy jedynie atakować innych potrafisz, porównamy?

500 001 na 12gr wystawione, rejestracja 15:07.
Teraz ty za mną pokaż czy dalej będziesz drażnić ludzi i zakładać takie watki nic nie wnoszące.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MUNAR 12,95% 0,41 2026-01-05 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.