Wesołowski sprzedaje a kto kupuje ? Wiadomą rzeczą jest że pakiet akcji imiennych będzie sprzedany jednemu akcjonariuszowi ( komu ? ) a z pozostałego pakietu zostało może 6mln szt . Dlatego kto chce kupić po atrakcyjnej cenie niech się spieszy bo to jest końcówka wyprzedaży
Konfabulujesz po całości. Najbliższy komunikat Cię ośmieszy.
Pakiet imienny może również być sprzedawany na giełdzie. Wystarczy zgoda Zarządu, a nie ma podstaw by Zarząd w obecnej sytuacji nie wyraził na to zgody.
jasne - wtopiłeś trochę forsy i się teraz miotasz . Jeżeli jedna akcja imienna= dwa głosy
to komu będzie zależało by sprzedać jak normalne akcje 1=1 ? Myśl chłopie . Jak skończą się normalne akcje Wesołowskiego to wtedy kurs skoczy do góry i prezes będzie musiał dać (a jest bardzo zainteresowany ) więcej za pakiet imienny ( mówi się o ofercie dla Wesołka 4-5gr za akcję ) P.S trzeba było nie pakować całej kasy po 20gr tylko kupować SYSTEMATYCZNIE – tak się inwestuje długoterminowo
Jasne, wtopiłem trochę forsy, ale wcale się nie miotam. Robię swoje.
Szkoda że ujawniasz aż takie sekrety. Jak nie masz zamiaru dobierać, to wcale nie znaczy, że musisz od razu naganiać. Zawiodłem się.
Mnie nie interesuje skok kursu, ale jego solidny i długotrminowy wzrost. Ty już wtedy dawno sprzedasz swój pokaźny pakiet :))
nie szybko ! po dzisiejszej sesji moja średnia to 17gr i gdybym miał kaskę to chętnie bym jeszcze dokupił - ale................. niestety jestem umaziany po uszy .
No jeśli tak, to przepraszam.
Ja po dzisiejszej sesji mam już znacznie nizszą średnią od Ciebie.
A największe zakupy ( mam nadzieję ) są jeszcze przede mną.
No to wyszło szydło z worka
drzemiach1-tak dalej to utkniesz na 4gr na wiele lat
Fakt że będziesz chciwy ,przestraszony,i w końcu głupi jest przewidywalne
To ,co jest nieprzewidywalne to kolejność ,w jakiej to u ciebie nastąpi.
Mocno mnie rozczarowałeś
Już tak kombinowali na veno itd
szkoda, ze taka kicha tutaj, inne spółki rosną i mozna zarabiać. Ja ustawiłem sie na 7 gr od tygodnia i dziś miałem je sciągnąć i wejść w KGHM. Niestety przełożony zrobił odprawe i do kompa wróciłem o 10 - było już pozamiatane. Weszły moje zlecenia za 7 gr i blado to dalej widze a kghm rośnie z sesji na sesje. Co za pech, a tak pięknie sie na bluetax zarabiało i obroty były milionowe, ach by to szlak...
Jak widac to na BTG są sami spekulanci a żadnego inwestora. Wszyscy płaczą i narzekają, że wszystko idzie, a BTG nie. Jak widac brakuje cierpliwości, tego co na giełdzie jest największą zaletą i co daje największe zyski. Wielu z Was mówi, że będzie trzymało do złotówki, a tak naprawdę to wywalicie akcje BTG przy jednym większym wzroście, wtedy kiedy przynajmniej wyjdziecie na zero. Taka jest psychika gracza giełdowego, spekulanta, ale nie inwestora. Tylko że graczy długoterminowych jest na GPW jak na lekarstwo. Jestem ciekaw kogo tu jeszcze zastanę jak BTG będzie chodził juz nawet po 30-40 groszy już nie mowię o 1 zł , bo nikogo juz wtedy z Was nie będzie. Kiedy osiągniemy 30-40 groszy za pół roku, rok, 2 a 1 zł może za 4 lata. Nikt z Was nie będzie miał takiej cierpliwości, widać to po Waszych wpisach.