• Zainwestuj w krowę Autor: ~leetr [91.198.27.*]
    Witam

Proponuję wszystkim chętnym dobry interes.
    Inwestujesz 5 tys zł lub wielokrotność tej sumy. Po upływie każdego roku w zamian otrzymujesz pięćset złotych dywidendy, lub tygodniowy pobyt dla cztero(pięcio)osobowej rodziny wraz z wyżywieniem w gospodarstwie agroturystycznym. Mieszkanie 2 pokoje kuchnia i łazienka. Gospodarstwo położone w ładnej i zdrowej okolicy. Lasy, woda, grzyby, zimą blisko do ośrodków narciarskich. Możliwość bezpłatnego zaparkowania auta, suszenia grzybów, robienia domowych zapraw i przetworów, wypożyczania rowerów, nart, łyżew. Możliwość podpatrywania bobrów, wydr, dzikiego ptactwa w naturalnym środowisku. Po 4 latach otrzymujesz premię w naturze w postaci półtuszy wieprzowej, lub ćwiartki wołu z ekologicznej hodowli. Zainwestowany kapitał można wycofać w terminie 3 miesięcy od zgłoszenia na piśmie takiego zamiaru.

pozdrawiam i zapraszam
  • Re: Zainwestuj w krowę Autor: kostolany [77.65.54.*]
    Myslisz ze to bylo smieszne?:/ Slabe !!!!!!!!!!!!
  • Re: Zainwestuj w krowę Autor: ~phedonis [89.174.167.*]
    wsrod posiadajacych akcje iea nie znajdziesz chetnych na tak skromne zyski ale uwazaj bo ktorys z nich w ramach kaprysu z zyskow z iea kupi cala hodowle jaka posiadasz.
  • Re: Zainwestuj w krowę Autor: ~leetr [91.198.27.*]
    Jakie zyski? Jak spadało z 22zł na 1zł to gdzie tu zyski?
  • Re: Zainwestuj w krowę Autor: kostolany [77.65.54.*]
    boze. no to wlasnie beda bo tak juz spadlo ze teraz sa tylo edne kierunki w dlugim okresie. Nie radze liczyc na nastepna fale paniki
  • Re: Zainwestuj w krowę Autor: ~leetr [91.198.27.*]
    Możliwe. Przyznam,że sam w szoku jestem, bo już 6zł

Jak poszło z 1 na 2,50zł to uważałem,że już nie pójdzie w górę i nie kupiłem
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.