• BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~ierownik [185.165.151.*]
    ONICO SA W RESTRUKTURYZACJI (1/2024) Obwieszczenie o otwarciu postępowania o zawarcie układu częściowego
    Raport bieżący z plikiem 1/2024

Podstawa prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
    Zarząd ONICO S.A. w restrukturyzacji z siedzibą w Warszawie ("Spółka", "Emitent") informuje, iż w dniu 6 lutego 2024 r. Nadzorca Układowy Spółki - p. Robert Loranc dokonał w Krajowym Rejestrze Zadłużonych obwieszczenia o ustaleniu dnia układowego wyznaczonego na dzień 5 kwietnia 2024 roku, o którym mowa w art. 226a ustawy z dnia 15 maja 2015 r. Prawo Restrukturyzacyjne, Dz.U. 2015 poz. 978 ("pr. r.."), w związku z zamiarem przeprowadzenia przez Spółkę postępowania o zawarcie układu o którym mowa w art. 210 i n. pr. r.. Celem tego postępowania będzie doprowadzenie do zawarcia przez Spółkę układu częściowego z głównymi wierzycielami Spółki.
    Jednocześnie z uwagi na fakt, iż w ramach przedmiotowego wniosku Emitent przedłoży do Krajowego Rejestru Zadłużonych m.in sprawozdanie finansowe Onico S.A. w restrukturyzacji sporządzone na dzień 31 stycznia 2024 roku oraz dane porównawcze za rok 2023, sporządzone do celów obwieszczenia o ustaleniu dnia układowego, Spółka niniejszym przekazuje w załączeniu do niniejszego raportu ww. sprawozdanie finansowe Emitenta sporządzone na dzień 31 stycznia 2024 roku.
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~kierownik [185.165.151.*]
    otworzymy sie jutro ?
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~Gazol [31.0.79.*]
    Niby na co jak nawet załącznika nie potrafią dołączyć. Układ częściowy czyli nie wszyscy wierzyciele zainteresowani propozycjami układowymi czyli dalej do upadłości. Układ częściowy w kwietniu po 2 latach? To jakiś żart i obraża dla inteligencji. Co to za zarząd i co robi Zarządca sądowy i sąd?
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~Siwy [78.30.82.*]
    Gazol czy void?
    jest załacznik i dane finansowe
     http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~Arystoteles [83.5.193.*]
    Ja tam puściłem dzisiaj moje ostatnie 54 szt. PKC wiec mam to juz głęboko w ... . Dla mnie to nie ta bajka byla zastanawianie sie czy będzie układ, czy będzie upadłość, czy wznowią notowania, czy jeden czy dwa fixingi, ile dni w tygodniu i za ile lat. W sumie i tak spisalem to na straty wiec się cieszę z tych paru odzyskanych groszy i z tego ze nie muszę na rachunku oglądać juz tych papierów. Tak wiec 50% straty traktuje od tej chwili jako zwrot podatku za zyski z innych inwestycji. Pozdrawiam i zegnam.
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~ON [80.111.34.*]
    Tacy jak ty zarabiają tylko na stratach. Jaj to ty nie masz.

Wiem ze ci żal bo zostajesz tu sam i teraz będziesz naganial na 10 nickow. Widziałem takich jak ty co lubią się babrać w g....e. Nic dobrego z takiej zabawy nigdy nie wychodzi ale baw się jeżeli masz ochote. Smieszysz mnie, siedzisz po uszy w szambie i jak ktoś nie chce tam tkwic razem z toba to z zawiścią wrzeszczysz ze nie ma jaj. Hehehehe. Biedaku.
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~Wilhelm_kanonik1 [31.61.174.*]
    nie potrafisz nawet odszukać załącznika do raportu, ośle. Taki z ciebie inwestor jak z kurzej d**y trąba
    Po pierwsze myślisz mnie z kimś innym (pewnie pod wpływem niezdrowych emocji), a po drugie juz chyba wyjasnilem ze od teraz .h.j obchodzą mnie wasze brudne raporty i bezużyteczne załączniki. Zbiezcie się razem i czytajcie je sobie na wzajemnie a ja jutro będę inwestował w normalne spółki.
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~Xxx [89.64.24.*]
    Info jest bardzo pozytywne dla tych co mają akcje, takie są realia.
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~Znudzony [37.30.26.*]
    Jednak Void.
  • Re: BĘDZIE UKŁAD ? Autor: ~Void [213.134.174.*]
    Buhaha
[x]
ONICO -0,69% 14,40 2026-05-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.