Jak ma dojsc do wybicia skoro najwiekszy niedzwiedz i niekwestionowany guru watku przeszedl do obozu bykow??? Oczywiscie mowa o leszczu aka wsparcie 1.6
No moment. Pisałem o wsparciu na 1.60 ale okazało się być lekko wyżej n 1.68 (ciężko upolować co do grosza). Teraz następuje powrót do wsparcia w ramach konsolidacji (ruchu bocznego) i dopiero przebicie w dół brdzie sygnałem kontynuacji spadków. Teraz zobaczymy czy w ok 1.70/1.65 znowu pojawi się ktos to będzie kupował, ja też mam tak kilka zlecen ale nie ukrywam ze po 1.85 też trochę kupiłem.
Obserwuj co się dedzie działo powyżej wsparcia. Jak będą większość zlecenia po kilka tys. szt. w jednej transakcji to może onzaczac zbieranie przez kogoś.
O właśnie o tym pisałem 4k akcji w jednej transakcji na K. Jak się zaczną takie pojawić na różnych poziomach w okolicy wsparcia może umocnić trend boczny a z czasem może jakieś wybicie.
Czlowieku, tu byly zlecenia na k po kilkadziesiat tysiecy, bylo szarpanie z prawej i wszystko krew w piach. Nawet zakupy insiderow nie pomogly. Kazdy impuls fundamentalny wykorzystany do zasypania popytu. Nie ma zadnych sygnalow odwrocenia, te tygodniowe biale swiece na malejacym wolumenie. Tragedia
Chyba ktoś probuje to rozegrać na podbitka w połowie ostatniego ruchu wzrostowego. Wygląda to na potwierdzenie zakonczeni spadków teraz czy konsolidacja czy zmiana trendu ?