• robi się ciekawie Autor: ~majowy byk [77.45.33.*]
    3 zł pokonane, teraz kierunek 4 zł.............apetyt rośnie............
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~ktoś [83.8.63.*]
    Kto sie wysypał to sie wysypał może sobie teraz kutafa z uszami na wykresie rysować albo doszukiwać sie...?hahahahahaha
    mamy ..trzech białych żołnierzy wg.świec japońskich (WZROSTY)
    ponadto walkę o wpływy do walnego 4 kwietnia....nie dać sie wydymać to dzisiaj prawdziwa sztuka jak człowiek widzi ze mu zyski rosną to go świerzbi...ręka...?
    ale zyskom w tym wypadku nalezy pozwolić rosnąć!!!!!!!!!!!!!!!
    ona nigdy nie zarabiała ta netia a już widać że potrafi.po kwartale!!!...firma bez zadłużenia z pieniędzmi w kasie ..o którą sie tłuką wszyscy...hahahahahaha...kierunek cwk=1 to minimum!!
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~111 [81.190.202.*]
    ..walczy się na sesji o 2 grosze (też zysk) mielenie akcji większe niż mąki w młynie...
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~re [83.8.63.*]
    to jest skup na duzą skale od 2 ponad niedziel...!
    a DT walczą jak zwykle o 2 grosze na czysto(:
    ja na tomiast zabawę zacznę na tym powyżej 5 zeta po raporcie......teraz to raczej pewniak i szkoda mielenia do tej ceny!!!!!
    A I WEZWANIE MOŻE SIĘ PRZYPLATAĆ DO 4 KWIETNIA JAK NIE ZDĄŻĄ ZEBRAĆ Z RYNKU(chodzi o decydowanie na walnym)
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~majowy byk [77.45.33.*]
    mamy już 3,09 ..............., nie bujcie się zysków.....................wzrost kursu jest wszystkim na ręke................
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~antonw [217.97.193.*]
    jak widze ze namawiajacy pisze "bujcie" to ja sprzedaje.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~it's me [89.151.17.*]
    hihihi ja też zaczynam się zastanawiać czy to aby nie moment sprzedaży, bo nawchodziło tutaj i zaczynają się "bujać" hihihi
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~re [83.4.61.*]
    sprzedaj i wypad ...a my sie nie boimy wzrostu ceny tym brdziej ze to walor na bessę idealny...na kiszonke to ma jeszcze czas powyżej 4 zeta!
    ps.chłopina pomylił u z ó ale intencje miał dobre(:
    wytrwać nalezy do 4 kwietnia a jak chcecie mielić to wasza sprawa gruby i tak was pogodzi na końcu i zostawi bez walora...
    cwk=0,62 c/z=5,2.... wtelekomunikacji i interneci?....który zaczął zarabiać? pojebało ?

http://it.wnp.pl/polski-rynek-internetu-wart-7-mld-usd,76277_1_0_0.html
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~kalkulator [83.5.237.*]
    "Arora dodał, że na świecie dostęp do internetu ma 4,5 mld osób, co stanowi ok. 20 proc. populacji świata"- no no to na swiecie jest już tulu ludzi ?
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~dobry [83.8.168.*]
    Czy Wy sądzicie, że główny trzon akcjonariatu Netii i wszelakich innych spółek, siedzi na tym forum? Jeżeli jakiś cymbał nie potrafiący pisac po (nie) polsku coś napisze, to rozważacie wyjście ze spółki. Zapewne macie spore osiągnięcia w zyskowności z giełdy:))
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jare [83.4.61.*]
    tak pewnie myślą brany?
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~boniu [83.27.140.*]
    zapewne mieli na myśli ogólny entuzjazm...jest to jakaś próbka statystyczna. A co do Netii to co sądzicie o dniu dzisiejszym i o sygnałach technicznych na tym papierze?
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~drops [10.8.38.*]
    Niedługo odpał! Bez nerwowych ruchów! W granicach 3 pln, to jak za ten papier półdarmo
    Pozdrawiam wszystkich graczy i apeluje o ciut bardziej merytoryczne wpisy, a mniej pyskówki, yo
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~maciej [94.254.203.*]
    Mysle, że bedzie niewielki spadek (wisielec i potwierdzenie jego w przypadku zamkniecia ponizej 3,09....... - na chwile obecna podrecznikowy przyklad wisielca) - kilka sesji w dół - okolice 2,75 (tu zamierzam zakupic troche Netii) i mam nadzieje up - moze w koncu przebijemy 3,13........ - zobaczymy jak sie zakonczy dzisiejsza sesja, ale nie wyglada to ciekawie dla Netii - przewiduje 3,02 - 3,04.
    Nie będzie spadku poniżej 3pln, yo
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~tomaszek25_1980 [122.201.39.*]
    niestety już jest 2,95 nawet kurde niedobrze ale paluchy przybite wiec jakos poradze:) pozdr.
    no to kaszanka się robi powoli...ktoś na siłę spuszcza...
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~HorNet [77.253.223.*]
    Spokojnie ... jeszcze dziś będziemy na plus.
    Zauważcie spuszczają...pojawiają się zlecenia sprzedaży po niższych cenach i zgarniają...nie dajcie sobie wyrwać papiera, to jakieś lepsze cwaniaki skupują!!!!
    Będzie to samo co wczoraj. Zobaczcie obroty i transakcje z ostatnich 30 min wczorajszej sesji. Nie dajcie się wyleszczyć. Ja trzymam i jestem spokojny. Nawet jeżeli będzie jakiś niewielki spadek to tylko chwilowy. Dobra spółka, dobry papier!

Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy :-)
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jarespokojny [83.4.65.*]
    normalne...interesujące poziomy w granicach X..np.pojawią się ale tylko będą udziałem cierpliwych !!!
    ..widac jak na dłoni to oczym trąbię pod różnymi nickami (:od ok 2 tygodni....tu wchodzi w grę walka o NETIĘ....4 kwiecień to będzie newralgiczny jak ujawnia sie na walnym kolejni lub kolejny inwestor a do tego np.branżowy?...to nikt tego nie zatrzyma!...ponadto polski rynek telekomunikacyjny jest uwolniony od paru dni i zakulisowo dyskutuje się o wielkim branżowym w POlsce..konkurencie tpsa?....TELECOM?
    min.pod to NETIA zaczała skupiać się na wynikach i to widać już było w 4 kw.08.
    przypominam ze w drodze 1 kw.09.!!!
    reasumujac
    1.dobry walor na bessę bo branża bezpieczna (defensywna)
    2.10 dni do walnego(8 sesji)!!!!
    3.wyniki 1 kwartał w maju
    4.branżowy w tle(albo skupi od WAS albo WEZWIE)!!!!???
    5.papier darmowy(cwk=062 c/z=5.2)

Wybór jak zwykle należy do nas!(:
    dokupiłem troszki :-) czekam aż znów będzie mniej niż 3 to będzie można jeszcze dokupić troszki :-)))) trochę mi netia w portfelu przeważa, ale myślę że zarobek finalny będzie większy niż na chwilowych zrywach naszej giełdy...
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jare [83.4.65.*]
    Netia informuje, że Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki odbędzie się w dniu 9 kwietnia 2009 roku (czwartek) o godz. 12.30 w Warszawie przy ulicy Taśmowej 7A.

specjalnie napisałem 4 kwietnia i niky tego noe prostuje ...taki sprawdzian...(:
    wynika z niego ze tu same baraństwo spragnione 30 procent dziennie...hahahahahaha
    a niech was debilki wyleszczą wreszcie!
    sam jest bran!!! Pisz merytorycznie, a sprawdziany to w szkole!!! Każdy czytać umie i nikt nie będzie jakiegoś leszcza prostował!!!
    Powiedzcie mi kto teraz sprzedaje netię? :-)))) bo ktoś po takich poziomach wywalają papier z dobrą perspektywą...
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~kamikadze [79.185.185.*]
    No za drogo skupiłem coś mi słabo to wygląda podobno era chce 30% neti mieć zobaczymy ale jakoś gniot idzie do dołu ja tam jestem cierpliwy
    boniu kuźwa ja o tobie nie pisałem żeś bran tylko o tych niecierpliwych?..o co biega?

skoro bierzesz do siebie?....to nie zarobisz jak wywaliłeś!?..
    A wywalaja zawodnicy z pod babskiej spódnicy.(:
    czyli widzi ze nie rosnie to sprzedaje na 10 groni zysku o ile taki ma?
    Telekom przez erę tu wchodzi bo MNI raczej spazernił i nie ma szans tego skupić?
    No chyba że wezwaniem ale po ile? po 4 zeta...hahahhahahahahaha...przy 5 może oddaliby co poniektórzy...hahahahahahha....6 zeta to jest to o czym wszyscy marzą...na szybki zarobek!...a co bedzie to poczekamy do kwietnia i obadamy kto wygrał ten wyscig o netię?..przyspieszenie raczej w nastepnym tygodniu będzie ze zbieraniem papiera..na tydzień przed !
    przepraszam jak źle mnie zrozumiałeś....ja nie wywaliłem tylko dobieram (kiszę już część nawet od 2,15), tylko dziwuję się niesamowicie kto wywala...a tak swoją drogą mądrze piszesz!!! Grubasy moim zdaniem celowo psują obraz techniczny spółki, żeby skupić maksymalnie jak najwięcej po promocyjnych cenach. Nie dawajcie im promocyjnie!!!!!!!
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~ganz [89.161.22.*]
    jak będziecie tak ględzić to wywalę 250 kilo papiera to zobaczymy jak wam miny zrzedna nie odrobicie tego do Euro 2012:)
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~xxx [83.25.37.*]
    wyrzuć
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~xxx [83.25.37.*]
    tylko powiedz kiedy, chętnie odbiorę
    będą jaja jak berety jeżeli dzisiaj zamknie na plusie...(:
    ps.papier duszony niemiłosiernie czekanie i cierpliwość do walnego
    aż tak jak chodzik powiem przybić łapy do stołu i czekać(:
    tak jak myślałem! j.w.(:
    jaro jesteś genialny!!! :-) a widziałeś te 157k papiera na dogrywce ustawione na 3,10? ale odleszczą niektórych...ktoś zarobi pewnie 0,10 zł i odkupi po 3,50 :-) masz rację- słowa chodzika aktualne!!! Teraz majądobry moment do kupowania po niewielkim wzroście, a gdyby chcieli skupić to na sesji to kurs by poszedł 10% w górę
    jaro jesteś genialny!!! :-) a widziałeś te 157k papiera na dogrywce ustawione na 3,10? ale odleszczą niektórych...ktoś zarobi pewnie 0,10 zł i odkupi po 3,50 :-) masz rację- słowa chodzika aktualne!!! Teraz mają dobry moment do kupowania po niewielkim wzroście, a gdyby chcieli skupić to na sesji to kurs by poszedł 10% w górę
    No cóż tak jak pisałem pare postów wyżej. Jutro podobny scenariusz. :)

jeżeli jest jak mówisz, a teraz patrzę wyżej i faktycznie miałeś rację to ten ktoś kto skupował np. dzisiaj na dogrywce ujawni się na walnym, a wtedy kurs może eksplodować...ciekawe ile dzisiaj na dogrywce poszło, liczył ktoś? w każdym bądź razie zbierają cholernie umiejętnie...
    1/3 papiera dzisiaj to ich kasa i ich papier od zniecierpliwionych
    generalnie przez 2 tygodnie to nieco juz zebrali kolesie..
    fakt jak sie ujawni branżowy...tego nikt nie zatrzyma..(:
    Eksplozji to się na Netii nie spodziewam bo to nie byłby dobry znak. Takie eksplozje to na Dudzie, Hutmenie, Immoeast i kilku innych. Moim zdaniem bedzie rosło systematycznie ale powoli chociaż kilkuprocentowe wyskoki w trakcie sesj jak najbardziej możliwe.
    damy radę wytrzymamy(:
    poczekamy
    pozwolimy zyskom urosnąć
    a potem sprzedamy jak komu pasuje....(:...ale panowie nie po tej śmiesznej cenie na Boga za długo człowiek w tym tkwi żeby nie widzieć że sie święci COŚ!!!!!!!!!!!??
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jare [83.4.65.*]
    tak ale mówimy o info hipotetycznym po walnym w kwietniu po np.ujawnieniu branżowego lub np.wezwaniu,wykupie...cos w ten design?
    generalnie obecnie tez nie spodziewam sie eksplozji kursu ...chyba że podkrecą tempo blizej walnego jezeli bedzie potrzeba?
    tutaj chodzi o eksplozję jak wyjdzie na jaw kto skupuje i ewentualny branżowy, albo jak ktoś ogłosi wezwanie.Teraz Netia jest umiejętnie duszona i jak mówicie zabierana z niecierpliwych rąk, które będą z powrotem wskakiwały ale już dużo wyżej. Mnie to osobiście cieszy, bo już jakiś czas jestem załadowany (pierwsze zakupki 12 listopada), więc jak człowiek tyle już czeka to i jeszcze trochę poczeka....
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~antonw [217.97.193.*]
    mamy wisielca
    ale trzeba poczekać na potwierdzenie, a poza tym grubas może nam różne formacje rysować, żeby tylko nas odleszczyć....tak na dobrą sprawę to mamy też średnioterminową formację odwróconej głowy i ramion, która się jeszcze nie dopełniła
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~majowy byk [77.45.33.*]
    tak czy siak trzeba trzymać i nie puszczać dobrych akcji

pozdrawiam posiadaczy
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~it's me [89.151.17.*]
    Grubasy wszystko robią byśmy się wysypali! Bądźmy raz mądrzejsi od grubasów i nie puszczajmy zwieraczy!!! Niech nas tym razem nie dymają!!! Widzieliście jak ten papier tańczy i jakie ruchy są na nim? Zwieracze razem i czekamy na informacje, a wtedy nam wynagrodzą zmęczenie tych ważnych mięśni...
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jarespokojny [83.4.243.*]
    Rynek telekomunikacyjny w Europie wart był w zeszłym roku 300 mld euro...(wzrost)
    wszystko w temacie....netia jest obiektem przejęcia i pożądania po uwolnieniu tegoż rynku ..!!...u nas nowelizacja ustawy o prawie telekomunikacyjnym kilka dni temu była...pozdro
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jare [83.4.243.*]
    w takim tempie nie skupią nic!
    widać że rynek olał sprzedawanie po tych cenach..śmiesznych !.(poza pojedyńczymi wyskokami jak zawsze...hahahaha)
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~boniu [83.27.139.*]
    co dzisiaj próbowali straszyć na otwarciu, ale chętnych na sprzedaż coś nie ma, trzymać zwieracze!!!!
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~boniu [83.27.139.*]
    nuda dziś...nic się nie dzieje...ten sam schemat co wczoraj...oj jak ktoś skupuje to za dużo w ten sposób nie kupi
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~też tak myślę jw [83.4.243.*]
    !!!..prawdopodobnie przejdzie na wyższe akceptowalne poziomy i tam nieco odbierać zacznie!?
    tutaj rynek,na tych poziomach, zaczyna być wyprzedany(:
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.