Ja nie piszę że dino ma 8 miliardów bo nie ma ale taki cedrop do dino pasuję . Mają możliwości kredytowe , przejęcie takiego biznesu by się zwracało szybko a kurczaków zjadamy sporo
Napisałeś mogli by to przejąć więc proszę o uzasadnienie jak to mogą sfinansować.
Swoją drogą rozwinięcie Agro by było lepszym posunięciem a na pewno tańszym.
Agro już rozwijają , a co do cedrobu to pisałem że fajnie by było to do dino przyłączyć . To raczej moje chciejstwo bo sfinansować 8 miliardów to raczej dla dino było by trudno .
Po co te przejęcia rozbudowy,to wszystko kosztuje,jest wszystkiego wśród,nie wystarczy to co jest?Nabudowali hoteli,marketów a potem płacz że nie idzie i trzeba zamykać, taka syzyfową praca.Porownując ile było sklepów w Prl-u ale z pustymi półkami, to gdyby te sklepy zaopatrzyć na ful to wszyscy by się obkupili a w porównaniu do czasów dzisiejszych było ich naprawdę mało i nie było tyłu otyłych.
Biznes po polsku smacznego od dino https://www.money.pl/gospodarka/smrod-we-wsi-krowy-brodzace-w-oborniku-nieprawidlowosci-w-budowie-tak-polski-potentat-wolowiny-prowadzi-ferme-6995601349569184a.html
O widzę że boli wielu sukces Biernackiego i Dino więc za jego rodzinę się biorą czyli brata . Do dino na zakupy spożywcze i po dobre mięso z agro rydzyny . Pismaki jak zawsze za kasę piszą brednie o rodzinie Biernackich . Kto to opłacił?? Biedra ?? Lidl??
Moze ktos zglosil komu smrod nie pozwala zyc w miare komfortowo. 8000 krow w oborach zeby ogarnac i gdziec pbornik zutylizowac to niecjest tscxka cxy dwie. Zawieje kocniej i te 2 km to zadna odleglosc. We wroclawiu po starej rzezni jak byl bakutil na legnickiej to z wiatrrm i na osiedlu kozanow smierdzialo utylizacja. A to blisko jie jest i keszcze wielki park dzieli. Ja bym nie chcial zapachu gnojowicy w sypialni
Widzę że znów szort dostaje po łbie i bardzo dobrze. Niech się nauczą że dino to rozwojowa spółka i ich krótka pozycja będzie musiała szybko być zamykana . Rekomendacja 500zł , ale to rozwój , wyniki i zwiększanie udziału w handlu robi robotę
słyszę takie gadanie od 50zł że to drogie a Dino robi swoje . Rozwój , budowa firmy , sklepów , magazynów , przejęcia itd. Inwestorzy długoterminowi raczej zadowoleni z zysku na akcjach ponad 1000% . Już byli tu tacy jak kronikarz co wyśmiewali dino i tak jak pisałem że będzie bliżej 500zł niż kronikarskiego 100zł . Prawda taka że jeśli dino będzie pokazywać poprawę wyników , zwiększać firmę oraz robić zyski netto to nie ma czego się tu bać . Takich spółek jak dino jest deficyt na gpw . Wyniki to podstawa i oby były rekordowe