• Ktos popuścł? Autor: ~psychiatra [46.113.12.*]
    I zrobiło się ok. -9%? Ktoś ruszy na pomoc?
  • Re: Ktos popuścł? Autor: ~Kris [46.174.3.*]
    Widzę ze główny TROL RDG na swoim stanowisku! To się nazywa odbieranie przez zaniżanie,dziecino. Po co płacić więcej jak można troszkę niżej,podobnie jak we Wtorek! ps.Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy nie mając akcji siedzą i plują jadem wszem i wobec,obrażając i manipulując wszystkim. Myśle ze przy 20 już po tobie tutaj nawet smród nie zostanie:( Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i proszę nie kierować się tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne.
  • po co ja mu odpisuję? Autor: ~psychiatra [5.173.218.*]
    Dużo dzisiaj odebrałeś? Za mało i stąd taka złość? Żeby sprzedać kilka k akcji to niestety przy braku płynności tak to wygląda. a chętnych do kupowania po wyższej cenie ja nie widzę. Ale może się mylę. Mnie interesują wasze popierdułki tylko twarde fakty na przykład raporty spółki, których boicie się jak diabeł święconej wody. Była ostra nagonka i w ciągu kilku dni kurs urósł z okolic 3.5-3.6 zł do 7.80 zł uszczęśliwiając wielu na Święta i Nowy Rok. Ciekawe co ty wtedy pisałeś a może ubrałeś za ponad 7 zł i teraz wylewasz swoje żale?
    Podaj wyniki finansowe spółki inne niż te, które są w sprawozdaniach spółki lub innych źródłach informacji. W notowaniach jest kawa na ławę czy jest popyt na akcje czy go nie ma i w jakiej cenie. To kolejny fakt.
    Jeśli masz notowań bieżących tylko jakieś demo i kierujesz się wpisami na forum to pozostań przy rachunku demo.
  • Re: po co ja im odpisuję? Autor: ~psychiatra [5.173.28.*]
    11 czerwonych łapek. Ze spółdzielni?
    No cóż, prawda w oczy kole.
  • Re: po co ja mu odpisuję? Autor: ~psychiatra [5.173.28.*]
    1 red łapka po 10 minutach. Dzięki buda, że jesteś cały czas.
  • znowu ktoś popuścił ale chętnych brak po 5.70 zł? Autor: ~psychiatra [46.112.4.*]
    Kto znowu popuścił po 5.70 zł? W tej cenie jest jeszcze 2711 akcji. Kupować, nie stękać.
  • Re: znowu ktoś popuścił ale chętnych brak po 5.70 zł? Autor: ~psychiatratylkofakty [46.112.4.*]
    Kto popuścił po 5.60 zł ponad 1000 akcji? Mam swoje przemyślenia na ten temat a wy?
  • Re: znowu ktoś popuścił ale chętnych brak po 5.70 zł? Autor: ~Readgene [5.173.17.*]
    Z takich badań to oni się utrzymują, a badają i badają, dotację itd
  • Re: znowu ktoś popuścił ale tym razem po 5.40 zł Autor: ~psychiatra [46.112.4.*]
    Dnia 2024-02-06 o godz. 09:35 ~psychiatratylkofakty napisał(a):
    > Kto popuścił po 5.60 zł ponad 1000 akcji? Mam swoje przemyślenia na ten temat a wy?

Znowu ktoś popuścił tym razem po 5.40 zł ale jest ratunek w postaci kupna 10 akcji po 5.70 zł. I
  • Re: znowu ktoś popuścił ale tym razem po 5.40 zł Autor: ~Oleks [171.246.10.*]
    Jakby miało rosnąć to by rosło. Na razie brak zainteresowania to nie rośnie.
  • Manipulacje dyżurnego Psychola Autor: ~Antydzban [5.173.153.*]
    Widzę, że pomijasz niewygodne fakty i dwa zlecenia kupna po 5,6 i 5,5 po 1000 sztuk. Rozumiem, że manipulacja to twoja specjalność. Wykazałeś się na poziomie 2-2,4 pisząc karalne kłamstwa o działalności spółki, więc teraz pozostaje ci tylko nieudolne ujadanie.
  • dowielonikowca Autor: ~psychiatra [94.254.233.*]
    Kurs -7.57 %, obrót prawie 29 k zł.

Nie strasz nie strasz bo się ....wiesz co. Jedyny watek, w którym naganiacz straszy i kłamie. Nerwy ci puszczają, nie masz czym straszyć i co pisać. Stare infa sprzed lat nie działają. ale powieszeni na hakach nawet za ponad 10 zł w przeciwieństwie do ciebie radochy nie mają.

Przecież 7.80 zł było okazją według ciebie naganiaczu a było wcześniej i ponad 10 zł. Ktoś wisi na haku, notowania lecą zamiast na twoje 30 zł ciągle niżej i niżej. a jakie piękne są obroty. Prawie 29 k zł. Ewakuujesz się?
    Kupuj taka szansa może się nie powtórzyć. Jak szacujesz wyniki spółki za 4 kwartał 2023 roku?
  • Do dyżurnego psychola Autor: ~Antydzban [5.173.225.*]
    Nie pogarszaj swojej fatalnej sytuacji prawnej!!! Szybciej niż myślisz doświadczysz praworządności za swoje karalne kłamstwa na forum.
  • Re: Manipulacje dyżurnego wielonikowca Autor: ~psychiatra [5.173.198.*]
    Dnia 2024-02-06 o godz. 11:44 ~Antydzban napisał(a):
    > Widzę, że pomijasz niewygodne fakty i dwa zlecenia kupna po 5,6 i 5,5 po 1000 sztuk. Rozumiem, że manipulacja to twoja specjalność. Wykazałeś się na poziomie 2-2,4 pisząc karalne kłamstwa o działalności spółki, więc teraz pozostaje ci tylko nieudolne ujadanie.

O sprzedaży po 5.6 zł napisałem w swoim poście. Napij się meliski i daj sobie spokój ponieważ z faktami nie wygrasz. a że dostajesz łomot na XTB i tutaj to się nie załamuj. Prawda cię wyzwoli. A XTB nie musiałeś w panice sprzedawać jak kupowałeś wyżej.
    Mój post jest z godziny 9.35 i nie wiedziałem wtedy, że o godzinie 11.05.04 (czyli 1.5 h później) ktoś sprzeda 1000 akcji po 5,5 zł. Ty jako przebiegły wielonikowiec napisałeś swój post o godzinie 11.44 czyli odniosłeś się po 2 h do mojego postu z godziny 9.35. I znowu twoja manipulacja wyszła jak szydło z worka.
    A teraz melduj.
  • Karalna działalność Psychotrolla Autor: ~Antydzban [5.173.153.*]
    1. Art.286 K.karnego
    Szkodliwe działania wobec spółki giełdowej mogą podlegać sankcjom prawa karnego, a konkretnie art. 286 Kodeksu Karnego. Przepis ten ma na celu ochronę stabilności obrotu giełdowego, kryminalizując działania mające na celu szkodę wobec rynku kapitałowego i inwestorów.
    Odpowiedzialność zgodnie z art. 286 może dotyczyć osób, które celowo rozpowszechniają informacje na szkodę spółki, pomawiają lub manipulują danymi w celu wywołania szkody dla spółki.
    Sankcje przewidziane w tym artykule mogą obejmować grzywny oraz kary pozbawienia wolności, co stanowi poważne odstraszające narzędzie mające chronić integralność rynku finansowego.
    Skuteczna egzekucja przepisów karnych w zakresie szkodliwych działań przeciwko spółce giełdowej ma na celu zapobieganie nieuczciwym praktykom, chroniąc jednocześnie inwestorów i stabilność rynku kapitałowego.

2.art.415 K.cywilnego
    Szkodliwe działania wobec spółki giełdowej mogą prowadzić do naruszenia przepisów prawa cywilnego, w szczególności art. 415 Kodeksu cywilnego, który reguluje odpowiedzialność za wyrządzenie szkody.
    Zgodnie z art. 415, spółka giełdowa ma prawo dochodzić roszczeń o odszkodowanie w przypadku poniesienia szkody w wyniku działań szkalujących, takich jak fałszywe informacje czy celowe szkodzenie reputacji.
    Naruszenie przepisów prawa cywilnego może obejmować różne aspekty, takie jak utrata wartości rynkowej, uszczerbek na reputacji czy realne straty finansowe spowodowane szkodliwymi działaniami.
    Spółka może wnosić pozew cywilny, żądając rekompensaty za poniesione szkody, a wysokość odszkodowania może być ustalana na podstawie faktycznych strat i szkód.
    Skuteczna ochrona prawna zgodnie z Kodeksem cywilnym umożliwia spółce giełdowej skorzystanie z narzędzi prawnych w celu naprawienia szkód wynikłych z działań szkalujących oraz odzyskania utraconego prestiżu i zaufania rynkowego.
  • Re: Karalna działalność wielonikowego trolla Autor: ~psychiatra [5.173.198.*]
    Pasuje jak ulał do ciebie, nawet w dniu dzisiejszym. Naprawdę nie napiszesz nic o spółce ani o raportach finansowych? To jakaś twoja tajemnica? Nie chcesz, nie potrafisz??
  • Re: Karalna działalność wielonikowego trolla Autor: ~Antydzban [5.173.153.*]
    Wszystkie twoje kłamstwa dotyczące podważania osiągnięć spółki i obrażania jej Zespołu zostały zaprotokołowane i przekazane w odpowiednim trybie. Możesz mnie obrażać i krzyczeć co 10 minut na forum a to i tak niczego nie zmieni.Temida czeka na ciebie !!! Masz cynamon w gaciach i nie unikniesz odpowiedzialności. Raporty masz na stronie spółki podobnie jak zakładkę z badaniami klinicznymi obecnymi i przeszłymi, w których uczestniczą renomowane światowe koncerny farmaceutyczne. Podobno lubisz linki: ttps://read-gene.com/proby-kliniczne/
    Krzycz w strachu dalej, tylko to ci zostało.
  • Re: Manipulacje dyżurnego wielonikowca Autor: ~psychiatra [5.173.198.*]
    Dnia 2024-02-06 o godz. 16:13 ~psychiatra napisał(a):
    > Dnia 2024-02-06 o godz. 11:44 ~Antydzban napisał(a):
    > > Widzę, że pomijasz niewygodne fakty i dwa zlecenia kupna po 5,6 i 5,5 po 1000 sztuk. Rozumiem, że manipulacja to twoja specjalność. Wykazałeś się na poziomie 2-2,4 pisząc karalne kłamstwa o działalności spółki, więc teraz pozostaje ci tylko nieudolne ujadanie.
    >
    > O sprzedaży po 5.6 zł napisałem w swoim poście. Napij się meliski i daj sobie spokój ponieważ z faktami nie wygrasz. a że dostajesz łomot na XTB i tutaj to się nie załamuj. Prawda cię wyzwoli. A XTB nie musiałeś w panice sprzedawać jak kupowałeś wyżej.
    > Mój post jest z godziny 9.35 i nie wiedziałem wtedy, że o godzinie 11.05.04 (czyli 1.5 h później) ktoś sprzeda 1000 akcji po 5,5 zł. Ty jako przebiegły wielonikowiec napisałeś swój post o godzinie 11.44 czyli odniosłeś się po 2 h do mojego postu z godziny 9.35. I znowu twoja manipulacja wyszła jak szydło z worka.
    > A teraz melduj.

Melduj. Jak tam Olymp kupiony dzisiaj na +18 %?
    Melduj.
[x]
READGENE -0,69% 5,78 2025-09-16 14:00:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.