Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,90 zł , zmiana od tamtej pory: -5,08%

po co ja mu odpisuję?

Dużo dzisiaj odebrałeś? Za mało i stąd taka złość? Żeby sprzedać kilka k akcji to niestety przy braku płynności tak to wygląda. a chętnych do kupowania po wyższej cenie ja nie widzę. Ale może się mylę. Mnie interesują wasze popierdułki tylko twarde fakty na przykład raporty spółki, których boicie się jak diabeł święconej wody. Była ostra nagonka i w ciągu kilku dni kurs urósł z okolic 3.5-3.6 zł do 7.80 zł uszczęśliwiając wielu na Święta i Nowy Rok. Ciekawe co ty wtedy pisałeś a może ubrałeś za ponad 7 zł i teraz wylewasz swoje żale?
Podaj wyniki finansowe spółki inne niż te, które są w sprawozdaniach spółki lub innych źródłach informacji. W notowaniach jest kawa na ławę czy jest popyt na akcje czy go nie ma i w jakiej cenie. To kolejny fakt.
Jeśli masz notowań bieżących tylko jakieś demo i kierujesz się wpisami na forum to pozostań przy rachunku demo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
READGENE -7,59% 5,60 2025-09-10 16:48:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.