ale fart, że sprzedałem idealnym momencie! Jestem zaskoczony to nic nie powiedzieć, jak źle wygląda wizualnie ta gra. Szczerze jestem w totalnym szoku, spodziewałem się że ta gra będzie remake ale z grafiką z obecnych czasów a tak jest minimalnie podrasowana naprawdę szok.
Jak czytam takie wypowiedzi to widzę powtórkę sprawy mad mind od play way lata temu, podobnie jak wtedy play way, dziś bloober nie jest doceniany i nie patrzy się globalnie na potencjał oraz produkty jakie spółka ma w zanadrzu. Bloober otrzyma wynagrodzenie za zrealizowany produkt to przedewszystkim. A są zależni od Konami przy produkcji i wszelkiej informacji. Czekam osobiście na dodatkowe informacje od spółki a dzisiejszy dzień traktuje jak promocje. Pozdrowienia dla wieloletnich akcjonariuszy.
Wiesz, Inwestowałem i byłem na tej spółce długo, może nie lata a miesiące to tak. Po prostu szczerze jestem zdziwiony jak wygląda ta gra, spodziewałem się po najlepszej grze tamtych lat z nową grafiką że ta gra rozbije bank. sprzedałem tylko wyłącznie na kółko małe ale już tutaj nie wejdę.... oceniam grę tak jak wygląda. Będzie rzeź, gra zostanie źle oceniona. Gracze tacy jak ja, moim zdaniem źle odbiorą tą grę pod względem grafiki. Dla Bloobera to będzie cios, robili dobre gry ale jeśli to wyglada tak jak pokazali to moim zdaniem będzie źle.
Ustawienie się na dużo niższych poziomach uważam za rozsądne.