• Czy Zaor pójdzie siedzieć? Autor: ~vikary [5.173.127.*]
    A może Duda go ułaskawi?
  • Re: Czy Zaor pójdzie siedzieć? Autor: ~vikary [5.173.127.*]
    Bosak by ułskawił.
  • Re: Czy Zaor pójdzie siedzieć? Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    pamiętasz aferę taśmową? Marek Falenta sypał w rynek akcjami na lewo i prawo jak się zaczęła afera i miał iść siedzieć - te spółki teraz pozawieszane np Hawe, Mediatel
  • Re: Czy Zaor pójdzie siedzieć? Autor: ~vikary [5.173.112.*]
    Dnia 2024-04-27 o godz. 10:32 ~Mimi napisał(a):
    > pamiętasz aferę taśmową? Marek Falenta sypał w rynek akcjami na lewo i prawo jak się zaczęła afera i miał iść siedzieć - te spółki teraz pozawieszane np Hawe, Mediatel

Ja nie byłe aż tak długo na giełdzie jestem od 5 lat. Wcześniej tylko numizmatyka. Ale mam wyższą inteligencje niż przeciętny człowiek i to co dla kogoś 20 lat doświadczenia to dla mnie 5 lat. Od 5 lat siedzę i obstawiam swoją kasą to co innego niż patrzenie z boku. I to takie 5 lat doświadczenia mi chodzi. Bo z boku patrzę od początku oczywiście tej giełdy.
    I od pięciu lat siedzę prawię wszystką swoją kasą 90% na giełdzie a nie np 1000zł jak robią to jakieś leszcze a potem mówią ze grają na giełdzie od 20 lat a grali 1000zł. Ja od 5 lat niemal wszystkim. I jeszcze mam za co kupić se piwko każdego dnia bez chozenia do pracy od 4 lat.
    Ale mimo to jestem uważam się za bankruta. Bo jak mi coś nie wystrzeli. To za 2 lata nie będę miał nawet na swoje życie i piwko!
    Ale już wolę zostać bezdomnym wcześniej o 2 lata niż sprzedać swoje akcje! Sprzedam swoje mieszkanie wcześniej niż akcje! I wyląduje na ulicy jako najbogatszy bezdomny w Polsce. Gdy mops spyta co ja mam to powiem akcje za tyle i tyle. A czemu nie kupię lub nie wynajmę sobie mieszkania? Bo nie sprzedam ani jednej swojej akcji! I wy nie możecie mi tego doradzać bo to jest porada inwestycyjna a wy jesteśćie mopsem a nie maklerem. Ja przez was mogę sprzedać dziś za 1zł za akcje a za miesiąc może być 100zł za jedną!
    Z tymi mopsami to w ogóle nie sprawiedliwie jest są Polacy zyjący w nieruchach za 2-10 miliony wartości i dostają zasiłek. A ja nie mogę dostać bo posiadam 25 tyś zł w akcjach jujube i 1/4 niechucha za 200 tyś czyli 50tyś. Ja posiadam za dużo. A rolnik co posiada 50 hektarów ziemi dostanie jeszcze z mopsu zasiłek chociaż jego majątek to 2 miliony. Akcji nie można mieć bo niby można jese sprzedąć od razu na zycie a ziemie można mieć. Ale jak ja walnę swoje akcje jednego dnia to tu będzie 50 gr za akcje i widłowy to by trzymał aż by kupcy się pojawili. A ronik spokojnie sprzeda swpoje ziemie gdy nie potrafi gospodażyć po cenie rynkowej bez zaniżania o 50%! I ja mam się nad rolnikami litować?
[x]
NOOBZ -4,12% 16,30 2025-10-24 16:33:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.