Pisać co będzie nie ma sensu ,kto ma wolną gotówkę dokupuje To nie jest Yoshi lat tamtych Yoshii powolutku i do przodu ja nie panikuję ale małymi kęsami dobieram , Po wzroście 200%korekta się należy Zresztą każdy widzi jak chce Najważniejsze projekty które są ukończone lub są zaawansowane plus baza naukowa ,prędzej czy później da profity
Coś Ci nie łączy gdzie wyłapałeś w tekście że to do Ciebie?
To było zawołanie do Kola takiego negatywa który nas nazywa Baranami. AP74 nie czytasz forum? Fakt czasami ścieki
Od 4 lat i cały czas zbierałem ostatnie zakupy to po 1.77 i przedział 2.3-2.6 oczywiście koniec gr - pocz stycz sprzedałem wszystkie inne akcje i zamienilem na Y ale gruby pakiet małego inwestora mam ok1zl. Mam jeszcze duży pakiet L i sobie może nie do końca spokojnie ale cierpliwie czekam można robić kółka bo ta spółka jest do tego idealna ale ja osobiście wolę poczekać niż zostać bez akcji można mi nie wierzyć ale tu są niezłe grajki powodzenia AP74
Podobnie Ja działam. jakbym siebie czytał ..... kiedyś przyjdzie ten moment i odcięcie może być olbrzymie tak mi się zdaje
Wytrzymałem dołek z października i teraz czekam na rozwój sytuacji
Tę spółkę należy traktować jako inwestycyjną a nie spekulacyjną, choć niektórzy niestety robią odwrotnie i później wypisują bzdury o balonach, widłach itp. Spółka dla cierpliwych, którym życzę zysków.
Nasza wiara nie pomoże w kursie jakbym nie wierzył to bym nie kupował mam 1.2 akcji a teraz zobacz od jakiego czas zbierają od 3 lat? Różnie może być tego nie wiemy mogą skakać poziomami szarpać góra dół zrobić odcięcie ktoś napisze że mądrego dobrze posłuchać ale tak będzie nie powinni już niżej schodzić nie wiem jak tam na L ale na Y nie ma akcji zakładam tak na 90% że jest 1 - 1,2mln