• MG 2 miesiące od premiery Autor: ~PIESEKogrodnika [5.173.200.*]
    i dalej nie ma polskiego przedstawiciela mimo rekordowej sprzedaży. Wierzycie, że carsmile krotoski pgd superauto grupa plaża wysyłają faktury zbiorcze na 0,5 mln co 4 dni wysyłają do BUDAPESZTU każdy własnym sumptem?
  • Re: MG 2 miesiące od premiery Autor: ~JW [109.233.92.*]
    a nie mogą tak robić ?
  • Re: MG 2 miesiące od premiery Autor: ~PIESEKogrodnika [5.173.200.*]
    Myślę że w przypadku leasingow i najmu w carsmile auto finanse i superauto banku są bardzo happy że żyruja produkt oferowany przez firmę kszak z Budapesztu. Co z gwarancją rękojmia jakieś fikołki prawne w umowach i żadnej użyteczności już nie mówiąc że skarbówka może się sapac o karuzele podatkowa. Wiesz że kapitał min w sp. z o.o. wynosi 5 000? Słyszałeś o wirtualnych biurach i kancelariach prawnopodatkoeych które poprowadzą ci spółkę w pl w Panamie Norwegii? I wcale poważny koncern nie dążył założyć sp do obsługi sprzedaży 2 miesiące od oficjalnej premiery
    Nie wiem czy kilka poważnych sieci sprzedaży nawizaloby poważna współpracę z jakimś krsekirm z Budapesztu mówimy o jenejsz sztuce za 100 000 zł nie mówimy o pudełku biustonoszy na 2000 zl.dla porównania polski impoeter chińszczyzny Spokey ma spółki zależne w Czechach i na Węgrzech żeby tam działać a sprzedaje będziesz po 15-200 zł za sztukę widzisz różnicę? Nie wierze w bajki
    i sądzisz że gov może mieć podpisaną umowę ?
    Uchwały z walnego, espi. Mocno mi śmierdzi że koncern większy niż Orlen bawi się bawi sie niemal kwartał w ciuciubabke a poważni kontrahenci łykają współpracę jak pelikany
    to zobaczymy obyś miał rację :)

ilośc akcji po obu stronach mała ale z prawej szoook 2-3 zlecenia i może być kosmos :)
[x]
GOVENA 2,31% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.