i dalej nie ma polskiego przedstawiciela mimo rekordowej sprzedaży. Wierzycie, że carsmile krotoski pgd superauto grupa plaża wysyłają faktury zbiorcze na 0,5 mln co 4 dni wysyłają do BUDAPESZTU każdy własnym sumptem?
Myślę że w przypadku leasingow i najmu w carsmile auto finanse i superauto banku są bardzo happy że żyruja produkt oferowany przez firmę kszak z Budapesztu. Co z gwarancją rękojmia jakieś fikołki prawne w umowach i żadnej użyteczności już nie mówiąc że skarbówka może się sapac o karuzele podatkowa. Wiesz że kapitał min w sp. z o.o. wynosi 5 000? Słyszałeś o wirtualnych biurach i kancelariach prawnopodatkoeych które poprowadzą ci spółkę w pl w Panamie Norwegii? I wcale poważny koncern nie dążył założyć sp do obsługi sprzedaży 2 miesiące od oficjalnej premiery
Nie wiem czy kilka poważnych sieci sprzedaży nawizaloby poważna współpracę z jakimś krsekirm z Budapesztu mówimy o jenejsz sztuce za 100 000 zł nie mówimy o pudełku biustonoszy na 2000 zl.dla porównania polski impoeter chińszczyzny Spokey ma spółki zależne w Czechach i na Węgrzech żeby tam działać a sprzedaje będziesz po 15-200 zł za sztukę widzisz różnicę? Nie wierze w bajki
Uchwały z walnego, espi. Mocno mi śmierdzi że koncern większy niż Orlen bawi się bawi sie niemal kwartał w ciuciubabke a poważni kontrahenci łykają współpracę jak pelikany