• Darmowa reklama:) Autor: ~ZEA [5.173.241.*]
    w WP i Wyborczej:) Teraz już cała Polska wie, od kogo kupuje się najtańszy cukier:)))
  • ICPO Autor: ~Mat [37.30.16.*]
    Doczekamy się ..?
  • Re: ICPO Autor: ~thiago [45.77.72.*]
    Dnia 2024-01-31 o godz. 11:03 ~Mat napisał(a):
    > Doczekamy się ..?

moze to taki klient jak na wegiel on bardzo chciałby kupić tylko nie ma za co
  • Re: ICPO Autor: ~Mat [37.30.16.*]
    Tak .. to takie w stylu tej spółki
    Niby już blisko ..
    Niby tylko ICPO
    ale zawsze coś zaaaaasze
  • Re: ICPO Autor: ~Tykitaki [86.144.212.*]
    Olej i cukier zrealizowali i realizują dalej,tylko jedyna niewiadoma z tą przenica i jak się zrealizuję to zmieni wieli no i ta umowa na mocznik na 700tys miesiecznie jak dojdzie do skutku podniesie wycenę spółki
    „ jak dojdzie … do skutku „
    Tir z maseczkami tez kiedyś przyjechał
    Wy cały czas żyjecie przeszłością i maseczkami śmiesznymi. W przeciwieństwie do tych maseczek cukier i olej jest sprzedawany to czemu ten mocznik ma nie być jak sue dogadają. Cukier mają fizycznie w magazynach i zarabiają na nim co na ten temat napiszesz jestem ciekawy
  • Re: ICPO Autor: ~s1tock88 [31.0.124.*]
    Film "Rozgrywka" - co mają ? W jakich magazynach ? Publikują zdjecia , były filmy z weglem , maseczkami , rekawiczkami - tam nawet pracownicy w Turcji pakowali - i CO ?
    Wiesz co mają ? Problem z wiarygodnoscią NO I ZDJECIA mają
    Naxtepny z maseczkami wyskoczył. Podaj lepiej sygnaturę sprawy o której płaczesz od kilku miesięcy i jej do dnia dzisiejszego nie możesz wszystkim napisać:)))))))))))
    Dodałbym, ze dużo im się wydaje. Sami nie widzieli tez do końca co chcą robić…/ pisałem wcześniej po co łapać wszystko i mieć rozgrzebane. Skupić się na jednym i to zrealizować.. a produkcja espi trwa w Najlepsze. Żyjemy przeszłością bo każdy widział jak było..
    Słuchaj Tikitaka zacytuję :Podaj lepiej sygnaturę sprawy o której płaczesz od kilku miesięcy i jej do dnia dzisiejszego nie możesz wszystkim napisać:))))))))))
    ten zwrot jest uzywany przez Realnie , JS...Wielebny Hehe Sumienie itd naganiacze czyli JEDEN wielonikowiec Tikitaka ?
    Sygnature posiada Powód czyli twoi - i moga ja podać tym bardziej ze pisali ESPI juz w 2018 roku , kontynuowali w 2020
    A potem Kur..wy ucichły ?Co sie stało ? Naganiaczy podnajeli ?
    ESPI to ESPI - musi byc konynuacja sprawy , pisanie pod nickami to chałtura

Ile JS ma płacone od tych serduszek i zielonych znaczników ?
    Bełkot chorego człeka:))))))))))))))
    Tikitaka - kolejny bezakcyjny akcjonariusz , naganiacz wielonikowiec.Akcjonariusz jest zainteresowany na co spólka , w którą zainwestował , wydaje kasę np. obsługa prawna za potwierdzenie lipnej umowy , ale naganiacza to nie interesuje
  • Re: ICPO Autor: ~Realnie [37.225.11.*]
    Słuchaj Tikitaka zacytuję :Podaj lepiej sygnaturę sprawy o której płaczesz od kilku miesięcy i jej do dnia dzisiejszego nie możesz wszystkim napisać:))))))))))
    ten zwrot jest uzywany przez Realnie , JS...Wielebny Hehe Sumienie itd naganiacze czyli JEDEN wielonikowiec Tikitaka ?
    Sygnature posiada Powód czyli twoi - i moga ja podać tym bardziej ze pisali ESPI juz w 2018 roku , kontynuowali w 2020
    A potem Kur..wy ucichły ?Co sie stało ? Naganiaczy podnajeli ?
    ESPI to ESPI - musi byc konynuacja sprawy , pisanie pod nickami to chałtura

Lecz się na nogi bo na głowę już dawno, dawno za późno.
    przegryw jesteś i dlatego jedyne co tobie pozostało to płacz na tym forum
    Widze ze mógłbyś jak by się zachciało bardziej powróżyć ze swoich brudnych gaci napisac tu moje nazwisko i imię ale sygnatury akt nie możesz napisać:)))))))))))))
  • Re: ICPO Autor: ~s1tock88 [31.0.127.*]
    Tiktaka - jest taki przebój "...dowiedz się sam..."
    A jak to mozliwe ze jeden nick cytuje : "....od miesięcy ...." pisze o mbf , a kilkanascioro "akcjonariuszy" dyskutuje o "jego płaczu" i NIE MOZE STWIERDZIĆ czy opluwa mbf czy to prawda.W dobie wiadomosci mailowych.
    Mnie osobiscie to jest obojetne.
  • Re: ICPO Autor: ~Realnie [37.225.5.*]
     Re: ICPO Autor: ~s1tock88 [31.0.127.*] 2024-01-31 17:40
    Tiktaka - jest taki przebój "...dowiedz się sam..."
    A jak to mozliwe ze jeden nick cytuje : "....od miesięcy ...." pisze o mbf , a kilkanascioro "akcjonariuszy" dyskutuje o "jego płaczu" i NIE MOZE STWIERDZIĆ czy opluwa mbf czy to prawda.W dobie wiadomosci mailowych.
    Mnie osobiscie to jest obojetne.

Co to za bełkot???
    Tak jakbym widział klepanie największego analfabety bankier.pl., największego naganiacza tego portalu, czyli hillela.
  • Re: ICPO Autor: ~Realnie [37.225.5.*]
     Re: ICPO Autor: ~Tykitaki [86.144.212.*] 2024-01-31 16:54
    Widze ze mógłbyś jak by się zachciało bardziej powróżyć ze swoich brudnych gaci napisac tu moje nazwisko i imię ale sygnatury akt nie możesz napisać:)))))))))))))

Tykitaki bo wyrok w sprawie stocka zapadał w programie jednej z komercyjnych stacji telewizyjnych pod przewodnictwem Anna Maria Wesołowska.

Taki to wyrok, który nie ma sygnatury, a rozprawa była kilkukrotnie powtarzana przez tę stację tv jak i jej kanały ze stajni.
[x]
MBFGROUP -7,79% 5,68 2026-03-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.