jak myślicie wrócą do regularnej wypłaty dywidendy?? mają teraz BACK LOCK pod sam korek.. ostatnio tłumaczyli że ze względu na mało zamówień i niepewną przyszłość wstrzymują się z dywidendą.. moja prognoza to 2 zł na akcje.. co myślicie?
Niemiecki najemnik w słuzbie Kremla blokuje wszystkie duże inwestycje w Polsce aby w ten sposób zaskrobić sobie na wdzięczność Moskwy i Berlina.Do pomocy ma skorumpowaną elYtę UE i 248 wiernych poddanych ...
wg mnie powinno być ok. 6 zł dywidendy. Dywidenda w tej wysokości uzasadnia taki wzrost notowań spółki Torpol SA z siedzibą w Poznaniu, KRS 0000407013. bez odbioru.
"nazistowski topór sprawiedliwości" na planete+ idzie franc. film dok. niemcy w 1932-1933 r. wiele tamtych faktów przypomina wyczyny n/furera, goeringa /min.spraw./ też można ujawnić, bezprawna zmiana "prawa" za pomocą ustaw, dekretów, czystki w wym. spraw. /28 proc. sędziów, prok..../, sądzie najw. kanclerz /połącz. z funkcja prezydenta/ cale mnostwo innych
Dnia 2024-01-30 o godz. 20:19 ~RudaWRONa napisał(a): > Niemiecki najemnik w słuzbie Kremla blokuje wszystkie duże inwestycje w Polsce aby w ten sposób zaskrobić sobie na wdzięczność Moskwy i Berlina.Do pomocy ma skorumpowaną elYtę UE i 248 wiernych poddanych ...
Za zeszły rok wychodziła mi kalkulacyjna dywidenda na poziomie 4,2-5,1 PLN (w przypadku utrzymania trendu procentowego z wypłacanego zysku). Za ten rok wychodzi mniej, ale akumulacja kapitału jest potężna. Największym znakiem zapytania w Torpolu jest jednak upolitycznienie. Wcześniej firma działała jak w zegarku - obecnie: zmiana właścicielska, CPK itd. powodują, że każda nierynkowa decyzja może być tłumaczona jako "strategiczna". Kilka takich decyzji i spółka straci zaufanie dużych inwestorów. Mimo iście genialnych wskaźników zyskowności, czy płynności kapitałowej.
Tak, tym razem Ci odpuścimy, ale kartotekę masz już założoną. pzdr Bellerofont (sprawadź sobie znaczenie mojego nika, złóż samokrytykę & przestań bruździć)
Nie musza. Wszak wiadomo, po deklaracjach majatkowych, ze PISowcy "wojownicy" umieja inwestowac w lokaty. Wiec wszelkie polityczne teksty przez "normalnych" inwestorow sa ignorowane. Kazdy inwestor posiadajacy akcje spolek w zarzadzaniu PISu widzial na nich roller coaster przez ostatnie 8 lat, wiec poprzeczka dla nowej wladzy wrecz lezy na ziemi. Musieliby dol wykopac by bylo gorzej
Dziecko co mają ? Back lock - to typ blokad w nożach składanych. Nie musisz dziękować. Forum bankiera bawi i uczy. a tymczasem mama woła na ciepłe mleko.