• Vincent ma jakieś wątpliwości? to wyjaśniam Autor: akcjoinm [78.30.101.*]

Vincent masz jakiś problem, że pisze na forum OZE od tygodnia? a ty co robisz na forum INVENTION od wielu miesięcy? Człowieku ZROZUM W KOŃCU!!! to anonimowe vofum, ja mam nicka zarejestrowanego a ty nie, ty piszesz na kilku nickach w ty "jadzia" "odp" i kilka innych ja mam nicka zarejestrowanego. Mój INVENTION w tym czasie dał zarobić SETKI % a OZE zjechałeś z 4 zł.
    Ja wiem, że cię to boli ale naprawdę albo idź z kimś porozmawiać bo ja ci nie jestem w stanie pomóc w twoich urojeniach :)))

• desperat to ty jesteś,
    • ja dla beki nabijam się z ciebie od tygodnia za to co ty robisz tutaj od ponad roku czasu. Vincent wisisz na OZE od 4 zł to sobie wiś a nie pisz na nie swoim forum wylewając swoje żale bo jak widzisz nic to nie zmieni. Ja robię co chce i ...zarabiam :)))
    • w trakcie twojego wycia INVENTION dał raz zarobić +200% z marca do czerwca a następnie kolejne +100%. A jak tam twoje zyski na OZE?

• https://www.bankier.pl/forum/temat_nigdy-nie-zrozumie-polskiego-banana-i-akcjonariuszy-inm,59423603.html

• Zobacz wątki dotyczące InventionMed SAZobacz profil InventionMed SA 
    • Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02
    • Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 90,40%
    • Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
    • Zawiesili mega emisję bo nie było chętnych na akcje po 0,12
    A leszcz kupuje po 0,12
  • Re: Vincent ma jakieś wątpliwości? to wyjaśniam Autor: ~odp [84.205.172.*]
    staryznajomek sam zacząłeś :) Przy odbiciu OZE nie dało się spokojnie wymienić tu opinii, bo sr.. łeś postami pod różnymi nickami, haha m. in Jadzia, co jak ci mówiłem tak mnie rozbawiło, że sam ci ten nick podebrałem. I nie pisz mi człowieku, że ty piszesz z jednego zarejestrowanego nicka:)
[x]
OZECAPITAL -2,38% 0,41 2025-12-02 14:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.