Wyniki tuż tuż, teraz zobaczymy wszyscy na ile rośnie biznes bez przejęć i z nimi. Poprzednie dane wynikały ze sprawnej konsolidacji, teraz zobaczymy ile procentów pójdzie do góry r/r. W blokach startowych.
Si. Ależ dobrze że jest ten Troll. To znaczy że komuś zależy by spadało. A komu zazwyczaj zależy? Temu co chce kupić. Inaczej po co to robić ? Nie ma argumentów, głupio pisze, widać że pewnie wynajęty przez kogoś. Jeżeli ktoś sobie zadaje tyle trudu, to przecież ma jakiś cel w tym…
Już ci tłumaczyłem że pieniądze do spółki wnoszą:
-akcjonariusze -klienci Jakby zakłady konfekcjonowania dawały pieniądze to by nikt to pracy nie chodził tylko sobie taki zakład każdy pobudował.
Dobre - kto te 7k weźmie po 15,5? Czy jakiś fund się skusi? A może jakiś większy indywidualny klient. A jak się nikt nie znajdzie to ja to zamiotę im sprzed nosa. Hi.
Wszyscy się o to biją. Bądź tak łaskawy bogaczu i daj arobić biednym fundom. Oni napewno wiedzą gdzie mają 7k akcji o 15,5zł. Żaden fund nie robi operacji na tak małych kapitałach.
To po co tu piszesz i zadajesz sobie trud i poświęcasz temu czas? Pracowałeś tam i słaby byłeś i cię zwolnili i dlatego ziejesz ogniem, czy po 50 kupiłeś i pękłeś oddając po 10?
Ja piszę po to bo nie lubie jak ktoś kłamie.
Po co kłamiesz pisząć że jak coś jest na półce to to kupujesz. Kupujesz jak ci jest potrzebne a nie jak jest na półce. Próbujesz ugrać pieniądz kłamiąc. A tego nie lubię poprostu.
ide do sklepu osiedlowego po swój ulubiony i sprawdzony ryż marki bio planet , nie ma go na półce .. kupuje zamiennik innej firmy , nie wracam do domu i nie szukam na necie gdzie jest dostępny ten który chce.
Człowieku Ty masz jakąś obsesję. Po nocach ,w weekendy wypisujesz jakieś swoje chore teorie - które nie dość, że nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, to jeszcze nikogo nie interesują. Nie masz akcji - nie znasz się na rynku. Nigdy nic na nim nie zarobiłeś. Ty się lecz lepiej.
Przecież to ty wypisujesz jakieś chore teorie jakoby ludzie kupowali towar bo jest na półce. Ludzie kupują towar bo go chcą mieć a nie dlatego że jest na półce. Naprodukowanie towaru i wyłożenie go na półki nie spowoduje że ktoś go kupi.