• Jest info! Autor: ~jojne [31.61.182.*]
    Pozytywne wyniki badań!
  • Re: Jest info! Autor: ~xx [89.64.33.*]
    Piekne info
  • Re: Jest info! Autor: ~Alicja [46.204.100.*]
    I po tanich zakupach, ale trolle spuściły kurs i gadały bzdury. Co za spółdzielnia
  • Re: Jest info! Autor: ~xx [89.64.33.*]
    https://pl.investing.com/news/stock-market-news/sds-optic-uzyskala-pozytywne-wyniki-i-czesci-badania-klinicznego-inprobe-515150
  • Re: Jest info! Autor: ~Znawca [37.47.220.*]
    Po takim indie to brania nie ma specjalnego
  • Re: Jest info! Autor: ~Zibikor [188.146.97.*]
    Spokojnie, jest ebi zaraz pierwsza transza. Ssanie będzie jak odpala 2faze badań
  • Re: Jest info! Autor: ~Znawcabiolog [89.64.57.*]
    Straszyłeś zibi część osób sprzedała, nie osiągnęli 2 pkt końcowego więc trochę miałeś racje
    Ale tylko trochę, dlatego siedzę dalej
  • Re: Jest info! Autor: ~Alicja [46.204.100.*]
    Nie ma brania, plus 7 proc i 320tys obrotu...mhmmm.... Mam nadzieję, że po takim blamażu co do info o spółce i naganianiu na spadki, znikniesz z forum, Znaffffco
    Tacy też są potrzebni. Ważne że są badania i czekamy dalej , ciekawe ile zejdzie odpalenie 2 fazy
  • Re: Jest info! Autor: ~Inwestor [91.214.65.*]
    Zajefajne wyniki, mega!
    Tego sie az tak dobrego nie spodziewalem.
    Pierwszorzedowy cel (najwazniejszy) w pelni zrobiony.
    Do tego zmierzyli stezenia her2 (a mowili ze to przy okazji) i weszlo to do raportu (z tego bedzie publikacja !!!)
    Drugorzedowy cel badania (mniej wazny, bez niego nadal mozna miec pozytywne wyniki) tez super - chyba jako pierwsi na swiecie pokaza ze stezenie her2 wokol guza rozni sie tego w guzie - co chciec wiecej??!! To "nie osiagniete" bo niby jak sobie wyobrazacie zbudowanie statystyki na 6 pacjentkach (kto sie nie uczyl statystyki to pisze: z proby 6 rekordow zadnej statystyki sie nie wyciaga!!)
    2 czesc badania klinicznego zapowiada sie grubo. Ja obstawiam ze nie wczesniej niz po wakacjach, czesc "pacjencka" skoncza moze do konca 2024r i statystyka full raport koncowy gdzies wiosna 2025.
    Tak, to tyle trwa ale juz dzis wiadomo ze: dziala, jest wyzwaniem dla ihc/fish, mierzy rozne stezenia w guzie i poza nim (nikt tego na swiecie komercyjnie ani klinicznie nie robi!!!), jest bezpieczne i idzie do przodu!
    Z takim raportem (ma pewnie ze 200 stron) to Clairfield teraz ruszy z buta!!!
    Alleluja i lecimy!
    Ja jestem wiecej niz zadowolony, reszta niech sobie gada, wiem swoje
    Amen.
  • Re: Jest info! Autor: ~ZnawcaZibi [89.64.58.*]
    Szkoda tylko że kurs coraz niżej
  • Re: Jest info! Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Bioceltix ruszył, SDS jest skupowany i wg mnie ruszy niebawem
[x]
SDSOPTIC 3,45% 6,00 2026-01-02 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe