Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  32,60 zł , zmiana od tamtej pory: -78,53%

Re: Jest info!

Zajefajne wyniki, mega!
Tego sie az tak dobrego nie spodziewalem.
Pierwszorzedowy cel (najwazniejszy) w pelni zrobiony.
Do tego zmierzyli stezenia her2 (a mowili ze to przy okazji) i weszlo to do raportu (z tego bedzie publikacja !!!)
Drugorzedowy cel badania (mniej wazny, bez niego nadal mozna miec pozytywne wyniki) tez super - chyba jako pierwsi na swiecie pokaza ze stezenie her2 wokol guza rozni sie tego w guzie - co chciec wiecej??!! To "nie osiagniete" bo niby jak sobie wyobrazacie zbudowanie statystyki na 6 pacjentkach (kto sie nie uczyl statystyki to pisze: z proby 6 rekordow zadnej statystyki sie nie wyciaga!!)
2 czesc badania klinicznego zapowiada sie grubo. Ja obstawiam ze nie wczesniej niz po wakacjach, czesc "pacjencka" skoncza moze do konca 2024r i statystyka full raport koncowy gdzies wiosna 2025.
Tak, to tyle trwa ale juz dzis wiadomo ze: dziala, jest wyzwaniem dla ihc/fish, mierzy rozne stezenia w guzie i poza nim (nikt tego na swiecie komercyjnie ani klinicznie nie robi!!!), jest bezpieczne i idzie do przodu!
Z takim raportem (ma pewnie ze 200 stron) to Clairfield teraz ruszy z buta!!!
Alleluja i lecimy!
Ja jestem wiecej niz zadowolony, reszta niech sobie gada, wiem swoje
Amen.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SDSOPTIC -5,15% 7,00 2025-10-15 16:41:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.