Czy sprzedam? Oczywiście, że nie. Czy sprzedam przy 10 pln? Oczywiście, że nie. Przy 15 pomyślę nad pchnięciem małej paczuszki, by wynagrodzić sobie ostatnie lata, a tak to TRZYMAM!
Spółka weszła na trajektorię możliwych potężnych, fundamentalnych (nie spekulacyjnych) wzrostów i tutaj kilka X w tym roku jak najbardziej będzie możliwe.
Starym bywalcom jak i nowym życzę wytrwałości i co najmniej takiego wyniku procentowego za 2024 jak za 2023. Będzie dobrze, a nawet 3ajebiście :)
Wiedziałem że spadź z mobilnego 5.173.240 da znać o sobie. Co by się nie działo musi swoje frustracje wylewać. On przynajmniej gra. A nie siedzi na forum i wypisuje głupoty jedynie patrząc się na wykres
Różnicę między nami w zasadzie Pan zdefiniował: ja inwestuję, a Pan gra. Jak chcę pograć to biorę swojego ibaneza albo włączam sim city, a Pan jak rozumiem "rozgrywa" spółkę day-tradując i walcząc o kilka mniejszych %?
Co to za inwestycja w giełdę skoro przez 4 lata był pan na srogim minusie?
Jaką wiedzę pan posiadał? Dlaczego przy -10% nie załączył się Panu Stop Loss?
Przecież każdy szanujący się inwestor nie dopuścił by do sytuacji by mieć -70% w swoim portfelu.
Wiedza zerowa. Do tego brak planu inwestycyjnego. Serio współczuję. Te 4 lata gdy w portfelu było na minusie i to grubo na minusie to musiało być strasznie frustrujące. Kaftan pewnie był w pogotowiu.
Ja zaliczyłem stratę na 4mass ponad 40 tysięcy złotych. Zamknąłem pozycję. Męska decyzja.
Jednak po zakończeniu pandemii, gdy spółki zaczęły odbijać zarobiłem ponad 400 tysięcy.
Także cóż mam powiedzieć? Gratulować czy współczuć?
4 lata uziemionego kapitału. Plus inflacja.
Minus teoretyczny za odsetki.
Także na moje jest pan cały czas -40% na minusie.
> Ryszard mówisz, że poczekasz na 15 zł? > Serio uważasz, że 4mass będzie wart ... pół miliarda złotych?
Dyżurny leszczu spadziowy, ty i twoi koledzy wyzywający innych od "Einsteinów";
Przy 15 zł kapitalizacja będzie wynosić dopiero 360 mln zł
>Zresztą kogo ja pytam. Już pan raz kupował akcje w 2020 roku i jakoś panu nie przeszkadzało, że wtedy 4mass miał konsolidację sięgającą 600 mln.
Po pierwsze nie konsolidację a kapitalizację. Po drugie w 2020 roku ATH było 4,24, co przy 88 mln akcji, które były wtedy w obrocie dawało kapitalizację ~373 mln zł.
Dla przypomnienia: w 2020 4mass miał 26 mln przychodów i 1.1 mln zysku netto za cały rok w 2023 4mass około 25 mln to zarabia średnio na kwartał generując przy tym średnio ~5 mln zysku netto (dane za trzy pierwsze kwartały 2023)
Dear Sir NapuszonyRichard, we would like to make a biographical film about you entitled "The Wolf of New Connect". Please contact me at: info @ netflix com
Szanowny 212.102.40, w uznaniu do Pana nieposkromionej i permanentnej twórczości na forum, chcielibyśmy Panu zaproponować nową funkcję w naszym Cyrku Zalewskim. Szukamy życiowych przegrywów którzy zastąpią już zwierzęta które nam prawo odebrało i nie mamy kogo uszczęśliwiać. Praca jest bardziej angażująca niż klaun czy pajac cyrkowy.
Zdzisław Zalewski Prezes Zarządu Cyrk Zalewski https://www.cyrk-zalewski.com.pl/
Rich, wylewajo tu wiadra pomyj widzę, ale podjales taką decyzje, bo wiedziałes co chcesz osiagnac. Loosers inwestuja po $1k i kozacza stop lossami, sledzac stocks 24/7 i brandzluja sie kiedy +5%. Polonia w USA Cie pozdrawia, a tutejsi whales też już znaja 4mass, recze :)
Ja też podziwiam. Kupić akcje po 20 zł i nie zejść na zawał gdy te spadły do 1,60 zł.
Potem 3 lata uśredniania, dziesiątki weekendowych dyżurów i pisanie jaka to super spółka i jaki super zarząd.
W końcu doczekałeś tego dnia gdy po 4 latach jesteś na zero. Jeszcze rok dwa i zwróci się prowizja oraz strata spowodowana inflacją. Brawo Ty
Rozumiem, że Twoimi kolejnym zakupem była spółka FON, którą kupiłeś po 2,80 zł.
Ty to masz smykałkę do giełdy. Zazdroszczę
Reinman ty też masz głowę do interesów. Za miesiąc będziesz się cieszył. Taaaaa.
Cieszył że spadło z 7 zł na 5,60 zł
Super promo do wiecznego uśrednienia
rychard ładuj do wora , przecie 6 to mega promo, tu w 2024 ma być podobno 15 , masz dodatkowo gwarancje nagonów na forum ze niżej nie będzie, uśredniaj, obniżysz średnią, szybciej z haka zejdziesz, 15 jest w zasięgu do końca roku, i pamiętaj TANIEJ NIE ODDAWAJ, trzymaj sie swoich założeń