siedzi z was ktoś na ACE? wskaźniki ciekawie wyglądają, spróbowałem troszke i zastanawiam się nad kolejnymi zakupami. wyszedł wam z fusów jakiś poziom dna gdzie warto się przyczaić? :D
ale z wami zabawa - znowu mnie odkryliscie - teraz ja szukam.
to ja chcialem troche zgarnac przy 2,17 - a ponie waz jezdem zwykly leszcz jak wy to dalej beda spadki
pozdro
Zmiany kursu +0,1,-0,1...Jakie to ma znaczenie wobec obsunięcia się kursu w ciągu pół roku z 7 plz do prawie złotówki..? Najlepsza strategia to kupić w okolicach 1 plz i na jakieś 2-3 lata zaponieć..Jak spółka przetrwa i nie zbankrutuje w tym kryzysie to da zarobić nie kilka marnych procent ale wielokrotnie..A jakie to były kiedyś dyskusje gdy spółka wchodziła na giełdę,że cena 18plz to zbyt mało ;-)
Dnia 2009-03-18 o godz. 13:46 ~macaron napisał(a):
> siedzi z was ktoś na ACE? wskaźniki ciekawie wyglądają,
> spróbowałem troszke i zastanawiam się nad kolejnymi
> zakupami. wyszedł wam z fusów jakiś poziom dna gdzie warto
> się przyczaić? :D
nigdzie nie warto się przyczajać bo to nie w cenie szkopół - to bankrut- wychodzą z niego fundy ale i to po każdej cenie ( jak kupowały po 20,50 w ofercie to jakie ma znaczenie strata +/- kilka groszy) wyszedł Tempelton- narazie poniżej 5 % i nie musi informować o zmianach stanu posiadania , wychodzą inne fundy bo kto z was ma dziesiątki tysięcy akcji kiedy jeszcze parę msc temu na sesji trudno było kupic/sprzedac tysią czy wiecej
Naprawdę - szkoda kasy na SYFA