Znajdzie się kilku chętnych po kilka, kilkanaście tysięcy, gdy inni obserwujący i niezdecydowani zobaczą, że ubywa im tanich akcji, posypią się zlecenia i tym sposobem wybiorą wszystko i zaczniemy ruch do góry. Tak wyrwiemy się z 2,5letniej bocznej konsolidacji, na co czas najwyższy. Okres wiosenny będzie tu ciekawy.
Dnia 2024-01-26 o godz. 13:26 ~kot napisał(a): > Znajdzie się kilku chętnych po kilka, kilkanaście tysięcy, gdy inni obserwujący i niezdecydowani zobaczą, że ubywa im tanich akcji, posypią się zlecenia i tym sposobem wybiorą wszystko i zaczniemy ruch do góry. > Tak wyrwiemy się z 2,5letniej bocznej konsolidacji, na co czas najwyższy. > Okres wiosenny będzie tu ciekawy. >
Oj będzie ciekawy :D Znów będzie można sypać setki tys akcji leszczom śpiewając im "Windą do nieba" :D Sam jestem ciekaw do ilu wywindują kurs, czy przebiją szczyt z 2020r i pójdą dalej jak to zrobiło już kilka innych spółeczek czy zrobią szybką podbitkę do ok 1zł i równie szybko kurs wróci na minima ;)
Zależy na czym... Krypto ciągle jak widzę napieprzają transakcje:-) A na skubanie pakietu po 26groszy jest czas do końca lutego - tak jest to wstawione.
Biedny troll ~Tak [82.102.20.*] nabrał po złotówkach nakarmili i do dzisiaj wisi i wyje w niebogłosy zniewieściały zakompleksiony chłopiec z Choroszczy z pod Biednegostoku
Chłopcy, po co te przepychanki słowne, rację i tak mam ja i sowicie na tym zarabiam:) Zamiast się wykłócać, przeczytać moje wskazówki i przyłączyć się do zarabiania!
Nerwowy troll ~Tak [31.61.187.*] wchodził All In tylko nie tam gdzie trzeba a teraz tylko szczekanie mu pozostało ale przyznam żeszybki jest odszczekuje sie szybciej niż przeciętny burek dolatuje do bramy hihhhihhhihhhhiii
39gr jest istotnym oporem, warto mieć to na wadze. Nie twierdzę, że nie będzie wyżej, ale ja już zyski zrealizowałem, trzymam kciuki za tych co zostali na spółce. Powodzenia.