To moje 300k. Żadna blokada wzrostów. Sprzedaję, bo mam alternatywną opcję inwestycyjną, a już dość mam czekania na tym gównianym papierze. Zlecenie wstawione do 29 lutego br. Nie ma tam nic ukrytego, ani nie mam więcej tego do sypania. Zapraszam do kupowania. Nie zejdę z ceną niżej.
Skoro wiesz, to co Ci szkodzi zakład? To, że ciągle wypisujecie tu bzdety na tym forum, to nie znaczy, że każdy to robi. Ja napisałem poważnie. 300k po 0.26 do 29 lutego. I nie róbcie z tego Bóg wie jakiego "batona" - to raptem 78k zł:-)
Tyle i aż tyle. A swoją drogą nie korci Pana aby taniej to puścić? Tak ludzku pytam bo niezły tu syf a do tego jeszcze wyszło że inm ma zero a nie produkt
Nie puszczę taniej. Może papier to syf, a może ktoś w to wierzy - rynek pokaże. Po to m. in. jest ten komunikat na forum, żeby różni macherzy (o ile tacy jeszcze są na Softblue) nie liczyli, że wymuszą sprzedaż taniej zabijając cenę albo innymi zabawami. Ten papier nie przejdzie powyżej 26 dopóki to nie zostanie zebrane. I nie oszukujmy się - to nie są duże pieniądze... raptem 70+k zeta. Jak ktoś wierzy w papier, to niech kupuje.
Wiem, ale póki papier jest notowany, jakieś oferty kupna są, obrót jest, to każdy może sobie zechcieć to kupić. Ja tylko dostarczam płynności na określonych warunkach:-)
Proszę się tutaj nie awanturować!!! Jeżeli Pan KingKong tak wycenił to tera kupujta po 26 gr.!! W końcu tak naganiacie na bajdy pudla... Czyżby wam kapciowej szajce pudla z hersztem Ta/aaa zepsuł strategię naganiania łosia na tę "pererłkę OZE i shitwatcha"? Hę? Teraz niejaki macniedojda czy tam niedorajda Ta/aaa powie że nie ma piniędzorów na zakup bajek? W końcu zawsze powtarzacie: kupuj bajdy a sprzedawaj fakty... ale u pudla to szczególne bajdy... zbyt naiwne i śmieszne... a te fakty są że aż płakać się chce... ze śmiechu oczywiście...
Zanim tęczowy chłoptaś stew pobiegnie na zbawix jeszcze sprawdzi co u pudła który go na kasę przerobił i buduje za jego hahahaha naiwny śmieszny leggins
Proszę się już tutaj uspokoić!!! My wiemy że Pan KingKong zepsuł naganiaczom całą tę misterną mistyfikację i plan złapania w sieci naiwnego łosia aby go ubrać w tę wydmuchę... bo teraz to nawet odbicia zdechłego kota na tym poziomie to już wiemy że pozostanie w sferze mokrych marzeń fajtłapy Ta/aaa... musi zejść na poziom 10 groszy i... no może wtedy w kosmos na 12 groszy? Takie scenario widzę... póki co to nawet brudnym badylem tego nie warto tykać bo się ufajda...
Info dla macherów stawiających bloki poniżej mojego zlecenia sprzedaży... Jeśli chcecie kupić moje akcje i odblokować wzrosty, to zapłacicie 0,26 za cały pakiet. Mam w dupie wasze straszenie i manipulacje - nie oddam niżej, a zlecenie zostało właśnie przedłużone do 28 marca.
No to niech sypią:-) Nie pozbierają się z ceną papieru przez kolejny rok. Sami siebie zabiją. Przecież widać, że na tych poziomach jest mocno kontrolowany i raczej nie zrobią tu lawiny. Chcą po prostu wymusić sprzedaż taniej i tyle.
No, chłopcy zrozumieli, ze żadnymi gierkami pakietu nie wystraszą, ani ceny nie obniżą i pokazali "siłę" Cieszę się, że udało mi się tego go..na pozbyć. Życzę powodzenia wszystkim wierzącym w świetlaną przyszłość spółki. Ja na razie definitywnie opuszczam polski rynek.