Dziś o 21:00 Autor: ~Brzeczyszczykiewicz [89.64.41.*]
Dziś o 21:00 będę prowadził sam dla siebie medytacje mająca na celu przyciągnięcie dobroci i obfitości. Obfitości myślę o powrocie do notowań. Ktoś jeszcze ze mną medytuje? Im więcej medytujących tym większa siła przyciągania.
Miałem sen parę miesięcy temu... Generalnie kartka papieru która była zgnieciona zataczała okrąg po czym zatrzymała się a uczestnicy nie chcieli aby dotknęła ich stup. Myślałem że to głupi sen ale czy można go interpretować w ten sposób? To co napisałem trochę przeraża i nie łączył bym tego z tą sprawą ale tak jakoś mi się to przypomniało. Generalnie mam mocne poczucie humoru gdy jest źle czasem czarne żarty a czasem ironia to moje drugie imię. Natomiast czasem myślę że prawo przyciągania istnieje to znaczy że negatywne myśli przyciągają negatywnych ludzi itd. Temat który założyłem jest trochę żartobliwy i ironiczny jednak może w prawie przyciągania coś jest o tym już trzeba zdecydować samemu. Osobiście chciałbym by to ruszyło i wjechało spowrotem na tory i jest to również cząstka myśli które przetaczają się przez mój umysł kiedy właśnie myślę o marzeniach. Panie Prezesie jeśli to czytasz proszę udźwignij na wyżyny świata ta drzemiącą potęgę ! By Twoje przybrane pociechy z GPW które zaufały Ci mogły znowu się uśmiechać <3 I zapewnić sobie godne życie <3