• Dziś o 21:00 Autor: ~Brzeczyszczykiewicz [89.64.41.*]
    Dziś o 21:00 będę prowadził sam dla siebie medytacje mająca na celu przyciągnięcie dobroci i obfitości. Obfitości myślę o powrocie do notowań. Ktoś jeszcze ze mną medytuje? Im więcej medytujących tym większa siła przyciągania.
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~MSA [79.246.238.*]
    Czyś ty oh.jał???
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~Brzeczyszczykiewicz [89.64.41.*]
    Bracie! A jak inaczej ?
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~ZenekGolas [83.11.14.*]
    To już trzeci papier u mnie na rachunku, którego nie mogę sprzedać, oddać za darmo ani nawet podetrzeć sobie tyłka…Skandal.
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~ireNa [88.199.172.*]
    Możesz sobie podetrzeć monitorem
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.57.*]
    Dlaczego tak brzydko mówisz ? Czy coś Cię frustruje ? Chcesz o tym porozmawiać ? Masz jakieś problemy ?
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~Brzeczyszczykiewicz [89.64.41.*]
    Miałem sen parę miesięcy temu... Generalnie kartka papieru która była zgnieciona zataczała okrąg po czym zatrzymała się a uczestnicy nie chcieli aby dotknęła ich stup. Myślałem że to głupi sen ale czy można go interpretować w ten sposób? To co napisałem trochę przeraża i nie łączył bym tego z tą sprawą ale tak jakoś mi się to przypomniało. Generalnie mam mocne poczucie humoru gdy jest źle czasem czarne żarty a czasem ironia to moje drugie imię. Natomiast czasem myślę że prawo przyciągania istnieje to znaczy że negatywne myśli przyciągają negatywnych ludzi itd. Temat który założyłem jest trochę żartobliwy i ironiczny jednak może w prawie przyciągania coś jest o tym już trzeba zdecydować samemu. Osobiście chciałbym by to ruszyło i wjechało spowrotem na tory i jest to również cząstka myśli które przetaczają się przez mój umysł kiedy właśnie myślę o marzeniach. Panie Prezesie jeśli to czytasz proszę udźwignij na wyżyny świata ta drzemiącą potęgę ! By Twoje przybrane pociechy z GPW które zaufały Ci mogły znowu się uśmiechać <3 I zapewnić sobie godne życie <3
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~bibi [194.233.96.*]
    Biedny :((
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.57.*]
    Oj jaki ja biedny bibciu :(
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~MaxBorgen [5.173.200.*]
    Dlatego warto olać GPW i tylko zagraniczne rynki.
  • Re: Dziś o 21:00 Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.48.*]
    Dziś,jutro ponawiam medytacje o 21:00
[x]
ASMGROUP -12,41% 0,24 2023-11-30 16:48:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.