• Kto i czego tak sypie? Autor: ~Kasia [89.64.47.*]
    Co się dzieje?
    Chodzi o opóźnienia w badaniach klinicznych?
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Zibikor [188.146.97.*]
    Chyba tak, bo co innego.
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Alicja [46.204.109.*]
    Podajcie źródło gdzie piszą o opóźnieniach. Nie mogę znaleźć
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Znawca [37.47.112.*]
    A jakie chcesz inf ? Oni ciągle gadają że zaraz za chwilę za kilka msc będzie 2 faza i tak już mija rok od ich ciągłego gadania
    A Ty od kiedy na medtechach ? Wszystko w swoim czasie, kamienie milowe realizują. Ale rozumiem że chcecie dobrać po 29zl. Ja też :)))
    Wyniki są już znane , sypią ci co wiedzą jak wyszły
    Biolog, chociaż IP zmień zanim podpiszesz się Kasia :))))
    Biolog, Kasia, Jurny Cygan, Fan. Wszystko to jeden i ten sam IP trolla
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Znawcabiolog [37.47.112.*]
    Alicjo z krainy czarów te Niki to zabawa liczą się fakty a te są takie że kupiłaś po 37 i teraz wisisz i czekasz na info a obawiam się że ono wcale dobre nie będzie skoro takie sypanie jest
    Fakty są inne :)))) Mam taka średnia, o której możesz pomarzyć. Zmiana Nick to wśród społeczności forum jest to podłość najwyższego trolla. To powinieneś wiedzieć.
    To taka mała złośliwość była jeżeli chodziło o cenę zakupu , ciekawe jak się rynek zachowa bo z drugiej strony jak by miał zjechać do bazy to znaczy że biznes się sypie
    Jak bym zmienił to musiałbym pisać zibikor hehe
    Mnie w to nie mieszaj, to mój jeden i jedyny nick, od początku wejścia SDS na giełdę
    Moze , nie ma to znaczenia to tylko forum bankiera , trzeba przyznać że sds dostal ogromny kredyt zaufania ale rynek nie jest głupi ileż można słychać o tym samym , ile będą to podsumowanie pisać miesiąc nie wystarczył trzeba 5 msc pisać ? Poważnie ? Za długo jestem na GPW , jak masz czymś się pochwalić to robisz to szybko a reszta to bicie piany
    I tu się zgodzę, opóźniają strasznie, czarują wyniki?
    Sam nie wiem , ale nie podobają mi sie te spadki , oglądałem ich starsze konferencje i tam już zaraz mają zacząć się badania 2 fazy i tak od roku , teraz jeszcze ktoś wrzucił posta od P. Sagana że opóźnienia wyników 1 fazy wynikają z tego że chcą się upewnić co do wyników , czyli co wyszły takie sobie i szukamy potwierdzenia że jest ok ?
    Bo to jest tak jak rynkowi mówisz kilka msc to znaczy że zaraz ma to się zdazyc , w wrześniu dostali ktredyt zaufania jak wstrzymali badania gdzie np w kwietniu 23 jak byla konferencja i twierdzili ze w wakacje czają 2 fazę to tych zagrożen nie widzieli , poważnie ?dtalego rynek widział co się dzieje a mimo to dostali jeszcze jedną szansę w wrześniu , jeszcze w grudniu P.sagan mówi że zaraz będą wyniki a tu proszę Pana za parę dni to luty więc ileż można czekać ? Zaraz zwołają konferencje i będą nawijać że jakieś nieoczekiwane problemy napotkali i potrzebują jeszcze kilka miesięcy i tak wkoło ale sorry Rynek 2 razy na to samo się nie nabierze skończy się czarowanie i zjada do bazy
    To po co trzymasz akcje ? Ja je chętnie po 29zl odkupie, a tak to zjazd do bazy i znów 14.50zl...ech...wyciagam rękę. Możesz jeszcze sprzedać
    Nie, Ciebie nie mieszam w Nick. Ty masz spółdzielnie ze Znawcą i dużo łapek ostatnio przy postach sugerujących spadki
    Nie znam chłopa, albo babki, kto wie kto się kryje pod bickiem:)
    Nie sugeruje spadków, to są moje osobiste frustrację. Nie ma co czarować rzeczywistości, opóźnienia są i kurs idzie w dół, co jest na plus ,to nie spadło 100 k akcji a nie całe 5 więc nie ma mowy że gruby coś wie czego my nie. Bez przesady. Po prostu rodzi się frustracja przez ten czas
    I nagle ta frustracja rodzi się po wywiadzie, gdzie Sagan sugeruje że początek roku to przygotowanie się do wyniku I fazy wg wywiadu, który wkleiłam. Proszę Cię....lub argumenty że spada pod wejście na GPW. Ja przeżyłam kilka spółek, które wchodzili na główny parkiet i inaczej to wyglądało. To nie ten powód. Tu nagle zaczęło się sprzedawanie z wora do wora, to widać po zleceniach. Spółdzielnia sobie sprzedaje zaniżając kurs. I teraz cała idea by im skupić coś tam po taniości. Oni mają to wkalkulowane chociaż takie 2k akcji po 29.80zl może zaboleć bo sprzedających jest mało lub bardzo mało. Tym spadkom towarzyszą zawsze forumowe Smerfy Maruda i przekaz " nie uda się, coś śmierdzi, trup w szafie ". Jako inwestor zapewne wiesz, że jeśli masz takie przypuszczenia, to w ciszy sprzedajesz dzień po dniu bez rozgłosu
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Znawcabiolog [89.64.57.*]
    Można pisać elaboraty ale nic to nie daje , 11 śmiałków na 30 zł czeka jak puści ostania deska ratunku to 25-27 zł niestety
    Pamiętaj, że to ich akcje i ich pieniądze. Ja to się cieszę bo fundamenty są cały czas dobre, kamienie milowe realizowane. A zakupy po 25 27 to marzenie. Kaskę trzymam na takie manewry zawsze. Tak na Scope tez robili i można było się tanio obkupić
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Znawcabiolog [89.64.57.*]
    No nie wiem , cały czas ktoś dokłada na S, tak już od miesiąca , zasypuje wszytko na popycie
    Tu nie ma naturalnego popytu. Nikt kto spółkę zna nie kupuje akcji po 35zl bo wie, że to była kolejna podbitka pod kółko. Ale 30 za akcje jest kuszące. Ciekawe na ile zejdą
    Fajnie się bawią chłopaki. No dobra to sprzedawać po 30.30zl bo 29zl woła. Dziewczyna Was oskubie
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Trader27 [109.243.0.*]
    Jak chciał ktoś zarobić na shorcie i się wstrzelił w nie ten moment, to teraz jest płacz, żal i przewidywanie apokalipsy. Na prezentacji inwestorskiej we wrześniu prezes mówił o jakiejś głębszej analizie danych i opóźnieniu. Potem w jakimś wywiadzie Sagan o kasie z EBI opowiadał w pryzmacie lat, a nie miesięcy. Ja się wtedy nastawiłem na maraton a nie sprint z komerchą. Fakt że harmonogram planowany im się zabiście rozjechał i to boli. widac po kursie. Ale poza tym rozjazdem czasowym, robią w zasadzie to, co zapowiadali od początku. Mogliby się spiąć z wynikami po 1 czesci ale to juz kwestia nie tylko ich, ale i cro, a ci zawsze wszystko dlugo miela. Btw. wie ktoś, jaką firmę cro mają? Bezpieczenstwo potwierdzili już dawno, więc teraz ta statystyka będzie pewnie jakas wstępna czy symboliczna... byle była chociaż dobra ;) Bo jak dla mnei to będzie dopiero sygnał, w jakim kierunku będzie szła ich praca (i kurs) w tym roku.
    Tu nie ma zainteresowania handlem, większość ma średnia znacznie poniżej 20zl i czekają na koniec maratonu. Spółdzielnia wystawia tak jak teraz 200 na 800 akcji i czeka by sama sobie sprzedać kupić. Inni nie są zainteresowani
  • Re: Kto i czego tak sypie? Autor: ~Trader27 [109.243.0.*]
    Teraz to wogóle lista zleceń granych spadek typowo. Wolumeny od 17 do 100 akcji na jedno zlecenie po stawkach niedźwiedzich... dodaj do tego trolle na bankierze, efekt owczego pędu i masz gotowy efekt paniki. Ja spokojnie czekam na raport po 1 fazie. w tych raportach dotyczacych badan zawsze pisali cos o dalszych dzialaniach wiec moze i tu dadza jakis zarys plan na 2 etap. Potem pewnie jakas aktualizacja, co z kasa ebi. Przyznam ze czuję niedosyt informacji o Stanach i licze ze coś więcej uszczkną o tym centrum.
[x]
SDSOPTIC 2,80% 5,50 2026-05-15 14:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.