• Tia Autor: ~Tia [77.222.255.*]
    To działa troszkę inaczej Panowie. Jak spółdzielnia dostała tanio akcje to może je wywalać i wywalać. Przecież akcje dostali w pre ipo :)
    No ale to już powoli końcówka prędzej czy później i tak wrócą nad 20zl lepiej zarobić kilka milionów niż kilkadziesiąt tysięcy. Prawda ? :)
  • Re: Tia Autor: ~Piotr [89.8.8.*]
    Nie wierzcie osobie wyżej. To naganiacz, który chce was ubrać w akcje, ktorych sie pozbywaja, bo ten krzak jest bankrutem.
  • Re: Tia Autor: ~Tia [77.222.255.*]
    Nie wierzcie mi wierzcie tej osobie niżej/wyzej bo chce wam zabrać akcje :D tyle lat na tym forum już wszystko słyszałem :)
    I teraz kto prawdę mówi kto kłamie ? :D
    Historia spolki matki SimFabric wyczerpuje temat. Zarzad to przestepcy, a SF i VRF to bankruty.
    To jaki jest cel twojego przebywania na bankrucie ? Zawsze mnie to zastanawiało skąd się tacy niby „przestrzegacze” biorą :)
  • Re: Tia Autor: ~Fa [5.173.4.*]
    I to pod VPN:))?

Dlaczego się ukrywa oczywiście pytanie retoryczne bo skoro nic nie ma do ukrycia to czemu on i jego klonu piszą z VPN:))

Zaraz po pytaniu zmieni temat... klasyka..tak i tym razem jest
    "To jaki jest cel twojego przebywania na bankrucie ?"

Żeby ostrzegać nowych potencjalnych inwestorów przed takimi gnidami jak wy. Bede tu do konca.
    Hehe bądź z nami :) a mnie jak uratujesz skoro mam tysiące akcji już ? Co teraz zrobić pomożesz ? :)
    Nie udawaj inwestora, to żałosne.
    Ja jestem spekulantem :) samo zuo
    Ale dobrze kminisz dobrze, stały bywalec :D
[x]
VRFABRIC -1,71% 3,44 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać